События недели в Добропольском объединенном управлении ПФУ

Переглядів: 987 0 02.05.2018 в 09:00:25 Пенсійний фонд України
События недели в Добропольском объединенном управлении ПФУ

23.04.2018 відбулась апаратна нарада під головуванням начальника управління Гулана Олега Борисовича, за участю першого заступника начальника управління Пітик Неоніли Євгеніївни, заступника начальника управління Громило Наталії Миколаївни та керівників структурних підрозділів. Обговорювались підсумки роботи про стягнення коштів до бюджету Пенсійного фонду України у судовому порядку, надані доручення щодо активізації роботи по легалізації зайнятості та зарплати та ін. 

24.04.2018 – в Добропільському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України Донецької області відбулася зустріч з представниками Добропільської міської Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» за участю заступника начальника управління Громило Н.М. та начальника відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій №1 Дегтяр І. П. 

24.04.2018 – начальник відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій № 1 Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Дегтяр І. П. провела заняття «Школа майбутнього пенсіонера» для трудового колективу Добропільського міського центру зайнятості.

25.04.2018 – перший заступник начальника управління Пенсійного фонду України Донецької області Пітик Неоніла Євгеніївна взяла участь у нараді з представниками влади, органів фіскальної служби та Держпраці з питань по виявленню фактів використання праці неоформлених працівників, та порушень законодавства про працю, що пройшла  в Добропільській міській раді. 

25.04.2018 – перший заступник начальника управління Пенсійного фонду України Донецької області Пітик Неоніла Євгеніївна взяла участь у засіданні міжвідомчої робочої групи з питань забезпечення реалізації рішень, спрямованих на підвищення рівня оплати праці та дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати.

26.04.2018 – в Добропільському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України Донецької області пройшла семінар-нарада під головуванням першого заступника начальника управління Пітик Неоніли Євгеніївни за участі інспектора праці Шахівської сільської ради Штагер Наталії Юріївни та фахівців фінансово-економічного відділу управління з питань співпраці щодо легалізації зайнятості та зарплати на території Шахівської сільради.

27.04.2018 – начальник відділу по роботі з персоналом Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області  Оріщенко О.В. прийняла участь у «Ярмарку вакансій» Добропільського міського  центру зайнятості.

За минулий тиждень:

-За принципом «Єдиного вікна» відділом обслуговування громадян № 1 зареєстровано 561 звернення, що на 20,9 % більше, ніж за попередній тиждень (444 звернення). Прийнято: 51 заяву на перерахунок пенсії, 28 – на первинне призначення пенсії, 154 особи отримали консультації з питань пенсійного забезпечення, 14 осіб звернулися за переведенням пенсійних виплат до управління, 9 – за виготовленням електронного пенсійного посвідчення, 21 особа – за поновленням виплати пенсій. 

-на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України за тиждень зареєстровано 76 користувачів;

-кількість громадян, які отримали консультації та надали необхідні документи за допомогою електронної черги збільшилась та складає 28 осіб; 

-три особи звернулось на прийом до управління за допомогою скайп-зв’язку.


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх