События недели Добропольского объединенного управления ПФУ

Переглядів: 1174 0 08.03.2018 в 08:00:19 Пенсійний фонд України
События недели Добропольского объединенного управления ПФУ

26.02.2018 відбулась апаратна нарада під головуванням начальника управління Гулана Олега Борисовича, за участю першого заступника начальника управління Пітик Неоніли Євгеніївни, заступника начальника управління Громило Наталії Миколаївни та керівників структурних підрозділів. Обговорювались питання про стан виконавської дисципліни, про якість виконання поставлених завдань, про посилення контролю за блокуванням та розблокуванням користувачів у веб-системах у разі їх відсутності з поважних причин, про стан роботи з переходу на нову централізовану систему  призначення, перерахунків, та виплати пенсій та ін.

01.03.2018 у Добропільському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України Донецької області пройшов конкурс на зайняття наступних вакантних посад державної служби категорії «В»:

 - головний спеціаліст відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій № 1; 

- головний спеціаліст з питань організаційно-інформаційної роботи;

- спеціаліст відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій № 1.

За минулий тиждень:

-за принципом «Єдиного вікна» відділом обслуговування громадян №1 зареєстровано 453 звернення, що на 9 % менше, ніж за попередній тиждень (497 звернень). Прийнято: 41 заяву на перерахунок пенсії, 23 – на первинне призначення пенсії, 49 осіб отримали консультації з питань пенсійного забезпечення, 4 особи звернулися за переведенням пенсійних виплат до управління, 15 – за виготовленням електронного пенсійного посвідчення, 19 осіб – за поновленням виплати пенсій. 

-кількість громадян, які отримали консультації та надали необхідні документи за допомогою електронної черги зменшилась та складає 22 особи. На попередньому тижні за допомогою засобів Веб-порталу електронних послуг звернулось 49 осіб. 

-кількість громадян, які звернулися на прийом до управління за допомогою скайп-зв’язку за попередній тиждень складає 8 осіб.


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх