Події тижня Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області

Переглядів: 776 0 24.12.2019 в 12:30:30 Пенсійний фонд України
Події тижня Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області

16 грудня 2019 року відбулася апаратна нарада під головуванням в.о.начальника Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Н.Пітик з керівниками структурних підрозділів.

16.12.2019 – в.о. начальника управління Н.Пітик взяла участь в апаратній нараді при в.о. голови Добропільської райдержадміністрації Н.Перекотій.

17.12.2019 – заступник начальника відділу обслуговування громадян №1 К.Шевелєва провела прийом громадян на віддаленому робочому місці в ЦНАПі с.Шахове.

17.12.2019 – начальник відділу обслуговування громадян №2 М.Козієва провела «День Пенсійного фонду» для працівників Олександрівського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Донецькій області.

18.12.2019 – головний спеціаліст відділу обслуговування громадян №2 В.Кравченко провела виїзний прийом громадян у с.Весела гора Олександрівського району та зустріч з трудовим колективом Веселогірської сільської ради.

18.12.2019 – головний спеціаліст відділу обслуговування громадян №2 В.Кравченко провела виїзний прийом громадян у с.Степанівка Олександрівського району та зустріч з трудовим колективом Степанівської сільської ради.

18.12.2019 – головний спеціаліст відділу обслуговування громадян №2 В.Кравченко провела зустрічі з учнівською молоддю Степанівської та Веселогірської сільських рад.

19.12.2019 – начальник відділу обслуговування громадян №1 Н.Хничова у складі мобільного соціального офісу провела виїзний прийом громадян в Білозерській міській раді з використанням захищених носіїв «checkpoint», що дає змогу спеціалістам Пенсійного Фонду України надавати повний спектр послуг на робочих місцях.

20.12.2019 – відбулася зустріч начальника відділу обслуговування громадян №1 Н.Хничової з учнівською молоддю Добропільського навчально-виховного комплексу "Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №4 з поглибленим вивченням окремих предметів - дошкільний навчальний заклад" Добропільської міської ради.

20.12.2019 – перший заступник начальника Головного управління ПФУ в Донецькій області Т.Баранова за участі в.о. начальника управління Н.Пітик та начальника відділу обслуговування громадян №1 Н.Хничової провела прийом громадян в режимі скайп-зв’язку.

20.12.2019 – в.о.начальника управління Н.Пітик взяла участь у засіданні сесії Добропільської районної ради VІІ скликання.

21.12.2019 – в.о.начальника управління Н.Пітик разом із керівниками структурних підрозділів провели «День Пенсійного фонду» для представників громадських та ветеранських організацій та засідання координаційної ради щодо впровадження Стандартів обслуговування громадян в Добропільському об’єднаному управлінні ПФУ Донецької області.

21.12.2019 – в.о.начальника управління Н.Пітик взяла участь у робочій зустрічі з заступником голови Донецької облдержадміністрації Д.Клюшниковим у зв’язку з призначенням на посаду голови Добропільської райдержадміністрації Баранника Олександра Леонідовича.

За минулий тиждень:

- до керівництва управління на особистий прийом звернулося 6 осіб;

- працівники юридичного відділу взяли участь у 6 судових засіданнях по захисту прав ПФУ як державного органу;

- відділом обслуговування громадян № 1 зареєстровано 381 звернення, що на 7,9 % більше, ніж за попередній тиждень (351 звернення). Прийнято: 41 заяву на перерахунок пенсій, 11 – на первинне призначення пенсії, за виготовленням пенсійного посвідчення звернулось 14 осіб, 5 осіб звернулись за виготовленням електронного пенсійного посвідчення;

- на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України за тиждень зареєстровано 42 особи; прийнято 9 заяв на смс-інформування;

- за попередній тиждень на прийом до управління за допомогою скайп-зв’язку звернулась 1 особа;

- кількість громадян, які отримали консультації та надали необхідні документи за допомогою електронної черги, складає 8.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх