Події тижня Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України

Переглядів: 850 0 15.01.2020 в 09:30:10 Пенсійний фонд України
Події тижня Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України

8 січня 2020 року в.о.начальника Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області Н.Пітик взяла участь в апаратній нараді при голові Добропільської райдержадміністрації О.Баранника.

08.01.2020 – заступник начальника відділу обслуговування громадян № 1 К. Шевелєва надала консультації мешканцям Світлівської сільської ради на віддаленому робочому місці.

10.01.2020 – начальник відділу обслуговування громадян № 1 Н.Хничова провела виїзний прийом громадян та зустріч з трудовим колективом Білозерської міської ради.

 

 УВАГА!

Для забезпечення виконання Стандартів якості обслуговування громадян в управлінні працює «електронна черга», яка допомагає поліпшити умови та якість надання послуг з питань пенсійного забезпечення.

За минулий тиждень:

- до керівництва управління на особистий прийом звернулося 5 осіб;

- працівники юридичного відділу взяли участь у 3 судових засіданнях по захисту прав ПФУ як державного органу;

- відділом обслуговування громадян № 1 зареєстровано 287 звернень, що на 24,1 % менше, ніж за попередній тиждень (378 звернень). Прийнято: 40 заяв на перерахунок пенсій, 28 – на первинне призначення пенсії, за виготовленням пенсійного посвідчення звернулось 7 осіб, 1 особа звернулась за виготовленням електронного пенсійного посвідчення, 1 – про взяття на облік ВПО, прийнято 1 заяву на поновлення виплати пенсії;

- на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України за тиждень зареєстровано 17 осіб; прийнято 11 заяв на смс-інформування;

- кількість громадян, які отримали консультації та надали необхідні документи за допомогою електронної черги, складає 9.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх