События недели в добропольском управлении ПФУ

Переглядів: 599 0 03.07.2019 в 10:30:49 Пенсійний фонд України
События недели в добропольском управлении ПФУ

24.06.2019 відбулась апаратна нарада під головуванням в.о. начальника управління Неоніли Пітик за участю заступника начальника управління Наталії Громило та керівників структурних підрозділів. 

24.06.2019 – в.о. начальника управління Н. Пітик взяла участь в апаратній нараді при голові Добропільської райдержадміністрації. 

24.06.2019 – в.о. начальника управління Н. Пітик взяла участь у засіданні комісії Добропільської райдержадміністрації з питань призначення соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам.

25.06.2019 – заступник начальника відділу обслуговування громадян № 1 К. Шевелєва надала консультації мешканцям Шахівської сільської ради в Центрі надання адміністративних послуг. 

25.06.2019 – заступник начальника управління Н.Громило провела зустріч з трудовим колективом філії товариства з обмеженою відповідальністю «Донбаської топливно-енергетичної компанії «Добропіллявугілля» «Соцсервіс». 

27.06.2019 – делегації Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області на чолі з в. о. начальника управління Н. Пітик та з заступником начальника управління Н.Громило взяли участь в урочистих заходах з нагоди Дня Конституції України, які проводилися Добропільською райдержадміністрацією та Добропільською міською радою. 

27.06.2019 – заступник начальника відділу обслуговування громадян № 1 К. Шевелєва надала консультації мешканцям Світлівської сільської ради на віддаленому робочому місці. 

   За минулий тиждень: 

- до керівництва управління на особистий прийом звернулось 10 осіб; 

- працівники юридичного відділу взяли участь у 7 судових засіданнях по захисту прав ПФУ як державного органу; 

- відділом обслуговування громадян № 1 зареєстровано 315 звернень, що на 18,9 % більше, ніж за попередній тиждень (265 звернень). Прийнято: 47 заяв на перерахунок пенсій, 25 – на первинне призначення пенсії, одна особа надала заяву про взяття на облік з інших регіонів України, за виготовленням пенсійного посвідчення звернулось 24 особи, за електронним – 2 особи, 3 – за поновленням виплати пенсій; 

- на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України за тиждень зареєстровано 42 особи; 109 – заяв на смс-інформування; засобом скайп-зв’язку скористалася одна особа 

- кількість громадян, які отримали консультації та надали необхідні документи за допомогою електронної черги, складає 14 осіб.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх