События недели в Добропольском объединенном управлении ПФУ

Переглядів: 966 0 20.03.2018 в 08:00:12 Пенсійний фонд України
События недели в Добропольском объединенном управлении ПФУ

12.03.2018 відбулася апаратна нарада під головуванням начальника управління Гулана Олега Борисовича, за участю першого заступника начальника управління Пітик Неоніли Євгеніївни, заступника начальника управління Громило Наталії Миколаївни та керівників структурних підрозділів. Обговорювалися питання про стан виконавської дисципліни, своєчасне декларування держслужбовців, стан виконання судових рішень, співпраця з управліннями соціального захисту населення з питань пенсійного забезпечення внутрішньо переміщених осіб тощо.

    12.03.2018 – начальник відділу обслуговування громадян № 1 Хничова Наталя Миколаївна взяла участь у нараді з учасниками антитерористичної операції з питань реалізації їх прав на пільги, соціальні гарантії, про нове законодавстві, проблемні питання та шляхи їх вирішення.

   13.03.2018 – начальник відділу обслуговування громадян № 1 Хничова Наталя Миколаївна на нараді в райдержадміністрації доповіла про підсумки роботи із зверненнями громадян у Добропільському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України в 2017 році та за січень-лютий 2018 року.

    14.03.2018 – заступник начальника відділу обслуговування громадян № 2 Козієва Марина Геннадіївна провела виїзний прийом громадян у Михайлівській сільській раді.

   15.03.2018 – начальник відділу обслуговування громадян № 1 Хничова Наталя Миколаївна провела виїзний прийом громадян у Білозерській міській раді.

    15.03.2018 – начальник відділу обслуговування громадян № 1 Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Хничова Наталя Миколаївна провела з учнями ЗОШ І-ІІІ ступенів № 15, 18 м. Білозерське флешмоб «Я обираю легальну роботу, я обираю легальну зарплату» та квест-гру «Будь розумним! Дбай про своє майбутнє!».

   15.03.2018 головний спеціаліст відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій № 1 Ткаченко Тетяна Анатоліївна провела виїзний прийом громадян в Ганнівській сільській раді.

    За минулий тиждень:

- за принципом «Єдиного вікна» відділом обслуговування громадян №1 зареєстровано 401 звернення, що на 4,5 % менше, ніж за попередній тиждень (420 звернень). Прийнято: 46 заяв на перерахунок пенсії, 9 – на первинне призначення пенсії, 42 особи отримали консультації з питань пенсійного забезпечення, 5 осіб звернулися за переведенням пенсійних виплат до управління, 6 – за виготовленням електронного пенсійного посвідчення, 8 осіб – за поновленням виплати пенсій.

- кількість громадян, які отримали консультації та надали необхідні документи за допомогою електронної черги зменшилась та складає 15 осіб. На попередньому тижні за допомогою засобів Веб-порталу електронних послуг звернулось 247 осіб.

- одна особа звернулась на прийом до управління за допомогою скайп-зв’язку.

   Джерело: Добропільське об’єднане управління Пенсійного фонду України.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх