События недели Добропольского объединенного управления Пенсионного фонда Украины

Переглядів: 1024 0 13.02.2018 в 09:00:09 Пенсійний фонд України
События недели Добропольского объединенного управления Пенсионного фонда Украины

05.02.2018 відбулась апаратна нарада під головуванням начальника управління Гулана Олега Борисовича, за участю першого заступника начальника управління Пітик Неоніли Євгеніївни, заступника начальника управління Громило Наталії Миколаївни та керівників структурних підрозділів. Розглянуто оглядові листи головного управління Пенсійного фонду України щодо результатів аудиторських досліджень за минулий рік, організації роботи по підприємствах на стадіях банкрутства.Обговорювались питання про стан ведення діловодства в управлінні.

    07.02.2018 – начальник Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Гулан О. Б. провів прийом у режимі Скайп-звязку.

    07.02.2018 – заступник начальника управління Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Громило Н. М. та начальник відділу адміністрування, супроводження інформаційних систем, електронних реєстрів та захисту інформації Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Волошина О. С. провели лекцію-зустріч з тимчасово непрацюючими та внутрішньо переміщеними особами в Добропільському міському центрі зайнятості.

   08.02.2018 – начальник відділу обслуговування громадян № 2 Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Ляшенко Т. І. провела виїзний прийом громадян в Беззаботівській та Криничанській сільських радах.

   08.02.2018 – перший заступник начальника Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Пітик Н. Є. прийняла участь у спільному засіданні міжвідомчої робочої групи з питань забезпечення реалізації рішень, спрямованих на підвищення рівня оплати праці та дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати та робочої групи з опрацювання та комплексного вирішення питань реалізації державної політики у сфері раціонального використання та охорони земель.

   09.02.2018 – перший заступник начальника управління Пітик Н. Є. провела засідання робочої групи з координації діяльності по наповненню бюджету Пенсійного фонду України, за участю начальника Добропільського міськрайонного відділу державної виконавчої служби ГТУЮ в Донецькій області Герасенкової Д. В. На порядок денний наради було винесено питання щодо зменшення боргу до бюджету ПФУ суб’єктів господарювання, визначені заходи щодо проведення виконавчих дій по підприємствах вугільної галузі, фізичних особах підприємцях та юридичних особах, які не ведуть господарську діяльність.
    За минулий тиждень:
- за принципом «Єдиного вікна» відділом обслуговування громадян № 1 зареєстровано 605 звернень, що на 35,3 % більше, ніж за попередній тиждень (447 звернень). Прийнято: 56 заяв на перерахунок пенсії, 13 – на первинне призначення пенсії, 92 особи отримали консультації з питань пенсійного забезпечення, 12 осіб звернулися за переведенням пенсійних виплат до управління, 4 – за виготовленням електронного пенсійного посвідчення, 16 осіб – за поновленням виплати пенсій. 
- На Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України за тиждень зареєстровано 208 користувачів. Станом на 08.02.2018 року 73 особи отримали консультації та надали необхідні документи без черг.
- кількість громадян, які звернулися на прийом до управління за допомогою скайп-зв’язку за попередній тиждень складає 5 осіб.

Джерело: Добропільське об'єднане управління ПФУ Донецької області.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх