События недели в ПФУ г.Доброполья

Переглядів: 1018 0 15.01.2018 в 11:00:39 Пенсійний фонд України
События недели в ПФУ г.Доброполья

09.01.2018 відбулась апаратна нарада під головуванням начальника управління Гулана Олега Борисовича, за участю першого заступника начальника управління Пітик Неоніли Євгеніївни, заступника начальника управління Громило Наталії Миколаївни та керівників структурних підрозділів. 
  Обговорювались питання про виконання наказів головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області щодо роботи по легалізації трудових відносин, про складання звітів щодо виконання розділу «Пенсійне забезпечення» програм по реалізації завдань економічного і соціального розвитку м. Добропілля, Добропільського та Олександрівського районів, про планування роботи управління на 2018 рік з врахуванням пріоритетів діяльності, визначених в Стратегії модернізації та розвитку Пенсійного фонду України на період до 2020 року та ін.
   09.01.2018 – заступник начальника управління Громило Наталія Миколаївна провела виїзний прийом громадян в Шахівській сільській раді.

    10.01.2018 – заступник начальника управління Громило Наталія Миколаївна провела зустріч з головою Добропільської міської Всеукраїнської громадської організації інвалідів “Союз Чорнобиль України” В. І. Гончаренко.
  10.01.2018 – начальник відділу обслуговування громадян №2 Ляшенко Тетяна Іванівна провела зустріч з Головою Олександрівської Всеукраїнської громадської організації інвалідів “Союз Чорнобиль України” С.В. Хмєляєвим.
   За минулий тиждень:
- За принципом «Єдиного вікна» відділом обслуговування громадян №1 зареєстровано 443 звернення, що на 36,7% менше ніж за попередній тиждень (324 звернення). Прийнято: 35 заяв на перерахунок пенсії, 14 – на первинне призначення пенсії, 48 осіб отримали консультації з питань пенсійного забезпечення, 6 осіб звернулися за переведенням пенсійних виплат до управління, 9 – за виготовленням електронного пенсійного посвідчення, 13 – за поновленням виплати пенсій. 
- За допомогою віддаленого робочого місця (скайп-зв’язку) для надання послуг з пенсійного забезпечення в дистанційному режимі в управлінні звернулось 11 осіб.
    На Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України за тиждень зареєстровано 145 користувачів. Станом на 12.01.2018 року 21 особа вже отримали консультації та надали необхідні документи без черг.

 


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх