События недели в Добропольском объединенном управлении ПФУ

Переглядів: 857 0 04.12.2018 в 09:30:16 Пенсійний фонд України
События недели в Добропольском объединенном управлении ПФУ

26.11.2018 відбулася апаратна нарада під головуванням в.о. начальника управління Неоніли Пітик за участі керівників структурних підрозділів.

  Обговорювалися питання виконавської дисципліни, про активізацію роботи щодо залучення користувачів до Веб-порталу Пенсійного фонду України, про заходи до Міжнародного Дня інвалідів, про забезпечення виконання планових завдань по надходженню доходів до бюджету ПФУ, про проведення масового перерахунку пенсій з 01.12.2018 та інші.

   26.11.2018 – в.о. начальника управління Н. Пітик взяла участь в апаратній нараді при голові Добропільської райдержадміністрації.

    27.11.2018 – заступник начальника відділу обслуговування громадян № 1 К. Шевелєва надала консультації мешканцям Шахівської сільської ради в Центрі надання адміністративних послуг.

   28.11.2018 - в.о. начальника управління Н. Пітик взяла участь в колегії Добропільської райдержадміністрації.

   29.11.2018 – в стінах управлінні проведено «День відкритих дверей» для представників громадських організацій, з нагоди Міжнародного дня людей з особливими потребами.

   30.11.2018 – в.о. начальника управління Н. Пітик прийняла участь в засіданні районної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат та в засіданні міжвідомчої робочої групи з питань забезпечення реалізації рішень, спрямованих на підвищення рівня оплати праці та дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати.

   30.11.2018 – заступник начальника управління Н. Громило взяла участь у засіданні комісії Добропільської міської ради з питань призначення соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам.

   За минулий тиждень:

- до керівництва управління на особистий прийом звернулося 10 осіб;

- працівники юридичного відділу взяли участь у 4 судових засіданнях по захисту прав ПФУ як державного органу;

- відділом обслуговування громадян № 1 зареєстровано 319 звернень, що на 3,0 % менше, ніж за попередній тиждень (329 звернень). Прийнято: 44 заяви на перерахунок пенсій, 10 – на первинне призначення пенсії, 16 осіб отримали консультації з питань пенсійного забезпечення, 2 особи звернулися за переведенням пенсійних виплат з інших управлінь, за виготовленням електронного пенсійного посвідчення звернулось 4 особи, 7 – за поновленням виплати пенсій;

- на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України за тиждень зареєстровано 8 осіб;

- кількість громадян, які отримали консультації та надали необхідні документи за допомогою електронної черги, складає 15 осіб;

- за попередній тиждень не було звернень на прийом до управління за допомогою скайп-зв’язку.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх