События недели в Добропольском объединенном управлении ПФУ

Переглядів: 868 0 30.08.2018 в 10:00:32 Пенсійний фонд України
События недели в Добропольском объединенном управлении ПФУ

 20.08.2018 відбулася апаратна нарада під головуванням в.о. начальника управління Пітик Неоніли Євгеніївни за участі заступника начальника управління Громило Наталії Миколаївни та керівників структурних підрозділів. Обговорювалися питання про організацію та проведення виїзного засідання колегії Головного управління ПФУ в Донецькій області, підготовки до заходів з нагоди Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України. 
  20.08.2018 – в.о. начальника управління Пітик Н.Є. взяла участь в апаратній нараді при голові Добропільської райдержадміністрації. 
   В. о. начальника Добропільського об’єднаного управління ПФУ Донецької області Пітик Н.Є. на цьому тижні доповіла «Про стан та перспективи фінансування та виплати пенсій у другому півріччі поточного року»: 20.08. – на апаратній нараді в Олександрівській райдержадміністрації; 22.08. – на сесії Добропільської міської ради; 23.08 – на засіданні колегії Добропільської райдержадміністрації.
  20.08.2018 відбулася зустріч з представниками Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» за участю головного спеціаліста відділу обслуговування громадян № 2 Федоренко Г.Г.
  21.08.2018 відбулося виїзне засідання колегії головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області під головуванням начальника управління Рад Н.С. на базі Добропільського об'єднаного управління та робоча нарада керівників територіальних управлінь ПФУ області.

  22.08.2018 відбулася позачергова апаратна нарада під головуванням в.о. начальника управління Пітик Н. Є. за участі заступника начальника управління Громило Н.М. та керівників структурних підрозділів з приводу обговорення питань, які розглядалися на робочій нараді під головуванням начальника головного управління Рад Н.С.
   23.08.2018 делегація Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області на чолі з заступником начальника управління прийняла участь в урочистому заході підняття Державного Прапора України, який проводила Добропільська міська рада.
   Цього ж дня делегація Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області на чолі з в.о. начальника управління Пітик Н.Є. були присутні на святі, організованому Добропільською райдержадміністрацією, присвяченому Дню Державного Прапора України та 27-й річниці Незалежності України «Звешся величаво Україною, земле зачарована моя!»
   23.08.2018 в.о. начальника управління Пітик Н.Є., заступник начальника управління Громило Н. М. та керівники структурних підрозділів на урочистих зборах привітали колектив Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області з Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України, оголосили подяки та нагородили грамотами кращих працівників.
    За минулий тиждень:
- до керівництва управління на особистий прийом звернулось 7 осіб;
- відділом обслуговування громадян № 1 зареєстровано 489 звернень, що на 9,5 % більше, ніж за попередній тиждень (443 звернення). Прийнято: 39 заяв на перерахунок пенсії, 19 – на первинне призначення пенсії, 28 осіб отримали консультації з питань пенсійного забезпечення, 5 осіб звернулися за переведенням пенсійних виплат до управління, за виготовленням електронного пенсійного посвідчення звернулось 43 особи, 26 осіб – за поновленням виплати пенсій, 
- 122 особи надали заяву-згоду на отримання смс-повідомлень від органів Пенсійного фонду; 
- на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України за тиждень зареєстровано 75 осіб;
- кількість громадян, які отримали консультації та надали необхідні документи за допомогою електронної черги, складає 49 осіб.


События недели в Добропольском объединенном управлении ПФУ


Джерело: Добропільська районна рада

Мітки: пенсия


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх