События недели в Добропольском объединенном управлении ПФУ

Переглядів: 720 0 26.06.2018 в 15:00:22 Пенсійний фонд України
События недели в Добропольском объединенном управлении ПФУ

18.06.2018 відбулась апаратна нарада під головуванням начальника управління Гулана Олега Борисовича, за участю першого заступника начальника управління Пітик Неоніли Євгеніївни, заступника начальника управління Громило Наталії Миколаївни та керівників структурних підрозділів. Обговорювались питання про проведення заходів до Дня державної служби та до Дня Конституції України, планування роботи на ІІІ квартал, формування та надання звітності за І півріччя тощо.

 

19.06.2018 – перший заступник начальника Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Пітик Неоніла Євгеніївна провела зустріч з керівниками підприємств, установ, організацій та фізичних осіб - підприємців, які ведуть діяльність на території Шахівської об’єднаної територіальної громади з питань легалізації зайнятості та зарплати, після закінчення якої відповіла на особисті звернення громадян з питань пенсійного забезпечення.

19.06.2018 – за ініціативи Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області відбулася робоча нарада під головуванням Шахівського сільського голови Кучеріненка Володимира Миколайовича за участю першого заступника начальника Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Пітик Неоніли Євгеніївни, заступника начальника Добропільського відділу адміністрування податків і зборів у фізичних осіб Покровсько-Добропільського управління Головного управління державної фіскальної служби у Донецькій області Шаповалової Марії Дмитрівни, першого заступника начальника Добропільської об’єднаної державної податкової інспекції Якуніна Івана Володимировича, інспектора праці Шахівської сільської ради Штагер Наталі Юріївни з питань легалізації зайнятості та зарплати у галузі сільського господарства.

21.06.2018 – заступника начальника відділу обслуговування громадян № 1 Шевелєву Катерину Іванівну та головного спеціаліста відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій № 2 Стеблянко Тетяну Сергіївну нагороджено призами з приводу участі у виставці на тему «Чарує душу краса рукотворна», яка була організована Добропільською райдержадміністрацією з нагоди Дня державної служби України.

23.06.2018 – в Добропільському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України відсвяткували День державної служби України на урочистому заході найкращих держслужбовців нагороджено грамотами, а переможців конкурсу на кращий творчий виріб з дотриманням державної тематики з нагоди свята отримали подарунки від профспілкового комітету.

За минулий тиждень:

- за принципом «Єдиного вікна» відділом обслуговування громадян №1 зареєстровано 465 звернень, що на 21,5 % більше, ніж за попередній тиждень (365 звернень). Прийнято: 45 заяв на перерахунок пенсії, 18 – на первинне призначення пенсії, 78 осіб отримали консультації з питань пенсійного забезпечення, 7 осіб звернулися за переведенням пенсійних виплат до управління, 5 – за виготовленням електронного пенсійного посвідчення, 31 особа – за поновленням виплати пенсій.

- на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України за тиждень зареєстровано 51 особу;

- кількість громадян, які отримали консультації та надали необхідні документи за допомогою електронної черги, складає 20 осіб;

- одна особа звернулась на прийом до управління за допомогою скайп-зв’язку.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх