События недели в добропольском управлении ПФУ

Переглядів: 681 0 23.04.2019 в 10:30:54 Пенсійний фонд України
События недели в добропольском управлении ПФУ

15 квітня 2019 відбулася апаратна нарада під головуванням в.о. начальника Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Неоніли Пітик за участі керівників структурних підрозділів. Обговорювалися питання виконавської дисципліни, ведення договірної роботи, про стажування кандидатів на участь у конкурсі на заміщення вакантних посад та інші.

   15.04.2019 – в.о. начальника управління Н. Пітик взяла участь в апаратній нараді при голові Добропільської райдержадміністрації.

  16.04.2019 – заступник начальника відділу обслуговування громадян № 1 К. Шевелєва надала консультації мешканцям Шахівської сільської ради в Центрі надання адміністративних послуг.

  16.04.2019 – у Шилівській сільській раді відбувся виїзний прийом громадян та зустріч у трудовому колективі начальником відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій № 1 І. Асєєвою.

 16.04.2019 – пройшли зустрічі, квест-гра та флешмоб з учнівською молоддю Шилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Добропільської районної ради, проведені начальником відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій № 1 І. Асєєвою.

  17.04.2019 – начальник відділу по роботі з персоналом О.Оріщенко взяла участь у проведені загальнообласного ярмарку вакансій на тему: «Робота обирає тебе», який пройшов у Добропільському центрі зайнятості.

  18.04.2019 – заступник начальника фінансово-економічного відділу О. Соколова взяла участь у засіданні Добропільської районної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

  19.04.2019 – колектив Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України на чолі з в.о. начальника управління Н. Пітик взяв активну участь у Всеукраїнському суботнику, присвяченому Дню довкілля.

 За минулий тиждень:

- до керівництва управління на особистий прийом звернулося 13 осіб;

- працівники юридичного відділу взяли участь у 8 судових засіданнях по захисту прав ПФУ як державного органу;

- відділом обслуговування громадян № 1 зареєстровано 523 звернення, що на 37,6 % більше, ніж за попередній тиждень (380 звернень). Прийнято: 39 заяв на перерахунок пенсій, 21 – на первинне призначення пенсії, 3 особи надали заяву про взяття на облік з інших регіонів України, за виготовленням електронного пенсійного посвідчення звернулось 5 осіб, 6 – за поновленням виплати пенсій;

- на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України за тиждень зареєстровано 72 особи;

- кількість громадян, які отримали консультації та надали необхідні документи за допомогою електронної черги, складає 23 особи.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх