События недели в Добропольском объединенном управлении ПФУ

Переглядів: 717 0 15.01.2019 в 09:30:34 Пенсійний фонд України
События недели в Добропольском объединенном управлении ПФУ

    08.01.2019 відбулася апаратна нарада під головуванням в.о. начальника управління Неоніли Пітик за участі керівників структурних підрозділів. Обговорювалися питання виконавської дисципліни, формування та надання звітності, підготовки матеріалів на засідання районної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, на засідання міжвідомчої робочої групи з питань забезпечення реалізації рішень, спрямованих на підвищення рівня оплати праці та дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати та спільної з ДВС робочої групи з питань примусового стягнення боргів та інші.

 08.01.2019 – в.о. начальника управління Н. Пітик взяла участь в апаратній нараді при голові Добропільської райдержадміністрації.
   08.01.2019 – начальник відділу обслуговування громадян № 1 Н.Хничова надала консультації мешканцям Шахівської сільської ради в Центрі надання адміністративних послуг, зустрілась з трудовим колективом Шахівської сільської ради та провела заняття «Школа майбутнього пенсіонера» для її працівників.
   09.01.2019 – начальник відділу обслуговування громадян № 2 Т. Ляшенко надала консультації мешканцям Беззаботівської та Криничанської сільських рад.
   За минулий тиждень:
- до керівництва управління на особистий прийом звернулося 8 осіб;
- працівники юридичного відділу взяли участь у 4 судових засіданнях по захисту прав ПФУ як державного органу;
- відділом обслуговування громадян № 1 зареєстровано 281 звернення, що на 25,7 % більше, ніж за попередній тиждень (79 звернень). Прийнято: 27 заяв на перерахунок пенсій, 22 – на первинне призначення пенсії, 13 осіб отримали консультації з питань пенсійного забезпечення, за виготовленням електронного пенсійного посвідчення звернулось 4 особи, 2 – за поновленням виплати пенсій; 
- на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України за тиждень зареєстровано 13 осіб;
- кількість громадян, які отримали консультації та надали необхідні документи за допомогою електронної черги, складає 18 осіб;
- за попередній тиждень не було звернень на прийом до управління за допомогою скайп-зв’язку.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх