События недели в Добропольском объединенном управлении ПФУ

Переглядів: 797 0 12.09.2018 в 09:00:15 Пенсійний фонд України
События недели в Добропольском объединенном управлении ПФУ

03.09.2018 відбулася апаратна нарада під головуванням в.о.начальника управління Пітик Неоніли Євгеніївни за участі заступника начальника управління Громило Наталії Миколаївни та керівників структурних підрозділів. Обговорювалися питання про співпрацю з управлінням соціального захисту населення щодо вирішення питань внутрішньо переміщених осіб, контроль за щоденним надходженням коштів до бюджету, заходи щодо проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи до кінця кварталу та інші.

   04.09.2018 – головний спеціаліст відділу обслуговування громадян № 2 Шурар П.Ю. з метою підвищення рівня інформованості громадян провела роз’яснення підопічним Білицького будинку-інтернату для громадян похилого віку та інвалідів щодо нових функціональних можливостей Веб-порталу Пенсійного фонду України, в тому числі запровадження електронних документів з QR-кодом та сучасного безкоштовного онлайн-сервісу інформування громадян шляхом смс-повідомлень.

  06.09.2018 – заступник начальника відділу обслуговування громадян № 1 Добропільського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області Шевелєва К.І. провела зустріч за місцем проживання та виїзний прийом громадян у Світлівській сільській раді, зустрілася з колективами Світлівської ЗОШ І-ІІІ ступенів та дитячого навчального закладу «Радість» з питань залучення працівників до користування новими сервісами Пенсійного фонду України.

  07.09.2018 – начальник відділу обслуговування громадян № 2 Добропільського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області Ляшенко Т.І провела «День відкритих дверей» та квест-гру на тему: «Пенсійна система і ти. Знай більше!» для учнів Олександрівського аграрного ліцею (смт. Олександрівка).

 07.09.2018 – відбулася прес-конференція в.о. начальника Добропільського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області Пітик Н.Є.

07.09.2018 – делегація Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області на чолі з в. о. начальника управління Пітик Н. Є. взяла участь в урочистих заходах з нагоди Дня визволення Донбасу від німецько-фашистських загарбників.

    За минулий тиждень:

- до керівництва управління на особистий прийом звернулось 10 осіб;

- відділом обслуговування громадян № 1 зареєстровано 411 звернень, що на 16 % більше, ніж за попередній тиждень (347 звернень). Прийнято: 47 заяв на перерахунок пенсії, 20 – на первинне призначення пенсії, 25 осіб отримали консультації з питань пенсійного забезпечення, 6 осіб звернулися за переведенням пенсійних виплат до управління, за виготовленням електронного пенсійного посвідчення звернулося 18 осіб, 26 осіб – за поновленням виплати пенсій,

- 61 особа надала заяву-згоду на отримання смс-повідомлень від органів Пенсійного фонду;

- на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України за тиждень зареєстровано 36 осіб;

- кількість громадян, які отримали консультації та надали необхідні документи за допомогою електронної черги, складає 35 осіб;

- одна особа звернулася на прийом до управління за допомогою скайп-зв’язку.

Джерело:  Добропільське об’єднане управління Пенсійного фонду України.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх