Пленум ветеранiв Добропілля

Переглядів: 1169 0 19.04.2010 в 23:56:22 Суспільство

13 квітня в залі засідань райдержадміністрації відбувся пленум Добропільської районної ветеранської організації

В його роботі прийняли участь   голова   райдержадміністрації   Ю. Середа,  голова  районної  ради  М. Гапич, члени президіума, голови первинних ветеранських організацій, ветерани Великої Вітчизняної війни,  сільські (селищний) голови, керівники відділів та установ РДА. Присутні обговорювали два питання: про підсумки роботи ветеранської організації за 2009 рік і завдання на 2010 рік  доповіла заступник голови районної ветеранської організації Л.Наровілова, про підготовку до святкування в районі 65-річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні доповів голова ветеранської організації О. Васюнін. Заслухано питання про стан пам’ятників та братських могил загиблим солдатам, про організацію районного свята з нагоди Дня Перемоги, про залучення всіх структурних підрозділів, управлінь, сільгосппідприємств району  до відзначення урочистої дати.


В обговоренні питань прийняли участь заступник голови райдержадміністрації В. Шевченко,   начальник відділу культури і туризму О. Катрич,  начальник   УПтСЗН  О. Демченко,   методист   відділу   освіти     О. Булатова, голова Добропільського міськрайонного комітету «Червоного Хреста» І. Павленко, голова ЗСАТ ім. Шевченка В. Батицький.

В засіданні пленуму  взяли участь голови районних організацій ПР, КПУ, СПУ, Єдиний Центр, Фронт змін,  керівники громадських організацій. 

Грамотою обласної ветеранської організації був нагороджений голова ЗСАТ ім. Т. Шевченка  В. Батицький за вагомий внесок в патріотичне виховання молодого покоління.

З великою зацікавленістю присутні слухали розповідь ветерана Великої Вітчизняної війни Макєєва І. М. про його бойовий шлях.

Присутнім ветеранам були вручені  т.22 Книги пам’яті України по Донецькій області, де увіковічено пам'ять 122 учасників бойових дій Добропільського району та ювілейні  календарі з відображенням основних військових операцій і видатних полководців Великої Вітчизняної війни, які випущені Донецькою облдержадміністрацією та облрадою.

Завідувач сектору з питань внутрішньої політики апарату ДРДА І. І. Дяк

Источник:  http://dnl.dn.ua/


Джерело: сайт міста Добропілля

ComForm">
avatar
Наверх