Налогоплательщики Добропольской ОГНИ за четыре месяца пополнили местную казну на 155,3 млн. гривен

Переглядів: 864 0 19.05.2018 в 14:00:37 Новини податкової інспекції
Налогоплательщики Добропольской ОГНИ за четыре месяца пополнили местную казну на 155,3 млн. гривен

Протягом чотирьох місяців 2018 року платники Добропільської ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області спрямували до місцевих бюджетів 155,3 млн гривень податків та зборів. Рівень надходжень цього року збільшився порівняно з минулорічним на 5,5 млн.грн.
Основним фінансовим показником у наповненні місцевих бюджетів став податок на доходи фізичних осіб. Так, з початку року з офіційних доходів мешканців Добропільщіни та Олександрівщіни бюджети громад отримали понад 96 млн. грн, що складає 62,3 відсотків від загальної суми надходжень. Збільшення відрахувань з доходів громадян поправу можна вважати результатом роботи, яку проводить фіскальна служба з детінізації ринку праці.

Приріст надходжень до місцевих бюджетів також отримано за рахунок плати за землю, яка у підсумку склала 30,3 млн грн, що більше на 3,1 млн грн до відповідного періоду 2017 року.

Представники малого і середнього підприємництва спрямували понад 15 млн грн єдиного податку, а це більше минулорічної сплати майже на 3 млн.грн.

Збільшення надходжень до місцевих бюджетів досягнуто в результаті плідної співпраці працівників фіскальної служби з платниками податків та органами місцевого самоврядування. Надходження додаткових коштів у вигляді сплачених податків, які залишаються у місцевих бюджетах, насамперед, сприятимуть реалізації важливих соціально-економічних та інформаційних проектів місцевого значення.


Джерело: http://orbita.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх