Плательщики Добропольской ОГНИ пополнили государственную казну на 489,6 млн. грн.

Переглядів: 952 0 21.12.2014 в 16:42:29 Новини податкової інспекції
Плательщики Добропольской ОГНИ пополнили государственную казну на 489,6 млн. грн.

  Добропільська ОДПІ ГУ Міндоходів у Донецькій області інформує платників та громадян регіону.

  Саме стільки перерахували до бюджету єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування платники м. Добропілля, Добропільського та Олександрівського районів Донецької області за січень - листопад 2014 року.

. Станом на 01.12.2014 року на обліку в Добропільської ОДПІ перебуває 2487 платників ЄСВ.
Єдиний соціальний внесок – це обов’язкові відрахування на загальнодержавне соціальне страхування задля соціального захисту та прав громадян на отримання страхових виплат. Цей збір сплачується підприємцями за себе та кожного найманого працівника.

  Стабільне надходження ЄСВ свідчить про те, що підприємницька спільнота міста сумлінно ставиться до виконання своїх соціальних зобов’язань. Однак паралельно існує й ринок нелегальної найманої праці. Непоодинокі випадки, коли з працівниками не укладаються договори при працевлаштуванні на роботу або неофіційно виплачується зарплата. З такими роботодавцями систематично проводиться роз’яснювальна робота.

  Нагадуємо, що звітність на паперових носіях подається до Центрів обслуговування платників податків Добропільської ОДПІ у м. Добропілля та Олександрівському відділенні інспекції у смт Олександрівка Олександрівського району Донецькій області, а в електронному вигляді - на єдину адресу Інформаційного порталу ДФС України: [email protected].

  Для подачі електронної звітності платникам потрібно тільки завантажити відповідну програму і отримати електронний ключ, який надається органами ДФС абсолютно безкоштовно.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх