В Доброполье прошел конкурс проектов по развитию и улучшению привлекательности города

Переглядів: 1308 0 31.10.2018 в 15:00:40 Новини місцевої влади
В Доброполье прошел конкурс проектов по развитию и улучшению привлекательности города

27 жовтня пройшов конкурс проектів щодо розвитку локальної громади та покращення привабливості міста, у якому взяли участь активні та небайдужі жителі Великого Добропілля. Основною метою конкурсу було залучення громадян до участі у соціально-економічному та культурному розвитку міста, а також створення умов для втілення та розвитку кожної ініціативи.

Три дні минулого тижня всі учасники проектів, а їх було 46, брали участь у тренінгах по доопрацюванню кожного проекту. А на четвертий день пройшов фінал, на якому кожний з учасників виступав зі своєю презентацією перед експертами від Британської ради, міністерства та міської влади. З 33 проектів, які були фіналістами, фінансову підтримку отримали 14. Фінансування для реалізації ідей переможців буде здійснено за рахунок залучених коштів від Британської ради в Україні та співфінансування Добропільської міської ради.

На конкурсі була дуже дружня атмосфера, учасники підтримували один одного оплесками, а конкурсна комісія була приємно вражена різноманітністю ідей мешканців Великого Добропілля.


Джерело: https://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх