О работе службы занятости Доброполья

Переглядів: 1185 0 20.11.2017 в 12:00:14 Новини району
О работе службы занятости Доброполья

Триває опалювальний сезон і громадян все більше хвилює питання оформлення субсидій.

Стан призначення субсидій на особистому контролі Міністерства соціальної політики України. І служба зайнятості не залишається осторонь цього важливого питання.

Добропільський міський центр зайнятості з 2015 р. плідно співпрацює з Управлінням соціального захисту населення Добропільської міської ради щодо організації громадських робіт по інформуванню населення про надання житлових субсидій за спрощеною системою. Знайдено порозуміння з міською радою, яка виділяє кошти на співфінансування робіт.

У 2017 р. в цих роботах приймали участь 28 осіб. З Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття виділені кошти в сумі 54,8 тис. грн. на фінансування громадських робіт.

Під час виконання робіт безробітні розповсюджують інформаційні матеріали з надання житлових субсидій, надають консультації щодо заповнення заяв та декларацій, здійснюють кур’єрські функції.

Наша співпраця дозволила безробітним отримати тимчасову зайнятість, підвищити рівень добробуту; а населенню – інформування з питань оформлення субсидій.

Ще одною перевагою участі у громадських роботах є можливість працевлаштуватися. Безробітні, які працюють на громадських роботах, пізнають роботу Управління соціального захисту населення з середини і можуть прийняти для себе обґрунтоване рішення щодо участі у конкурсах на зайняття вільної посади. А це в свою чергу сприяє закріпленню працівника на робочому місці.

Служба зайнятості завжди готова допомогти!


О работе службы занятости Доброполья


О работе службы занятости Доброполья


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх