Поддержка предпринимательских инициатив в приоритете службы занятости г.Доброполья

Переглядів: 1099 0 07.06.2018 в 15:00:13 Центр зайнятості
Поддержка предпринимательских инициатив в приоритете службы занятости г.Доброполья

В Центрі розвитку підприємництва Добропільського міського центру зайнятості 06 червня 2018 року відбувся навчальний семінар з питань бізнес – планування та доступу до грантових програм.

відкрила заступник директора центру зайнятості Тетяна Яцура, яка розповіла присутнім про питання, які розглядались під час виїзного заходу з питань сприяння підприємницьким ініціативам у м. Покровськ. Зосередила увагу відвідувачів на моментах, на які звертають особливу увагу члени конкурсної комісії під час захисту бізнес проектів: створення нових робочих місць, гідний рівень заробітної плати та власні кошти для реалізації проекту .

На семінару була присутня учасниця проекту «Український донецький куркуль», проект якої, на жаль, не переміг у конкурсному відборі, Оксана Горєва. Оксана досвідчений підприємець Добропільського району, вона веде діяльність з 2005 року і вже мала позитивний досвід участі у грантових програмах. Підприємець детально розповіла про вимоги до написання бізнес плану, ознайомила присутніх з процедурою захисту та прийомами, які могли б наочно ознайомити комісію з продуктами виробництва та відповіла на численні запитання.

Так, перемогти з першого разу не вдалось, але Оксана не планує зупинятися: «Це необхідний досвід, це виклик, це можливість постійно вдосконалюватися. І я буду пробувати знову» - її власні слова.

Під час семінару фахівець Добропільської податкової інспекції Олександра Васютченко ознайомила присутніх з оподаткуванням коштів, триманих від грантодавців та запропонувала для більш детальної консультації звернутися до Центру обслуговування платників.

Ми з розумінням ставимось до браку вільного часу у підприємців, тому пропонуємо усім зацікавленим у навчанні з питань бізнес планування відео посібник, розроблений Донецької обласної службою зайнятості, який можна переглянути за посиланням: https://don.dcz.gov.ua/novyna/rozrobleno-videoposibnyk-dlya-skladannya-biznes-planu.

А Оксані Горєвій та усім, хто має намір брати участь у проекті «Український донецький куркуль», проектах від Данської ради у справах біженців, ПЕРЕМОГИ!!!


Поддержка предпринимательских инициатив в приоритете службы занятости г.Доброполья


Поддержка предпринимательских инициатив в приоритете службы занятости г.Доброполья


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх