События недели в Добропольском объединенном управлении ПФУ

Переглядів: 937 0 17.02.2019 в 10:30:08 Пенсійний фонд України
События недели в Добропольском объединенном управлении ПФУ

11.02.2019 відбулась апаратна нарада під головуванням в.о. начальника управління Неоніли Пітик за участю керівників структурних підрозділів. 

Обговорювались питання виконавської дисципліни, зміни порядку надання житлових субсидій,  про перерахунок пенсій у березні 2019 р. та ін.

11.02.2019 – заступник начальника управління Н. Громило взяла участь в апаратній нараді при голові Добропільської  райдержадміністрації.

11.02.2019 – головний спеціаліст відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій № 1 С. Юрко провела виїзний прийом громадян у складі «мобільного соціального офісу» на території Білицької міської ради.

12.02.2019 – головний спеціаліст відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій № 2 Т. Броваренко надала консультації мешканцям Шахівської сільської ради в Центрі надання адміністративних послуг.

14.02.2019 – у складі «мобільного соціального офісу» головний спеціаліст відділу обслуговування громадян № 2 В.Кравченко надала консультації мешканцям смт. Новодонецьке. 

14.02.2019 – відбулася зустріч та заняття «Школа майбутнього пенсіонера» у трудовому колективі товариства з обмеженою відповідальністю Добропільського сортонасінницького підприємства заступником начальника фінансово-економічного відділу О. Соколовою.

15.02.2019 – заступник начальника управління Н. Громило взяла участь у засіданнях комісій міської ради та райдержадміністрації з питань призначення соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам.

15.02.2019 – заступник начальника фінансово-економічного відділу О. Соколова та головні спеціалісти управління взяли участь у засіданні робочої групи по координації процесів відшкодування витрат на виплату та доставку пільгових пенсій, засідання якої відбулося в ГУ ПФУ.

За минулий тиждень:

-до керівництва управління на особистий прийом звернулось 8 осіб;

-працівники юридичного відділу взяли участь у 8 судових засіданнях по захисту прав ПФУ як державного органу;

-відділом обслуговування громадян № 1 зареєстровано 333 звернення, що на 1 % менше, ніж за попередній тиждень (357 звернень). Прийнято: 58 заяв на перерахунок пенсій, 14 – на первинне призначення пенсії, 2 особи надали заяви про взяття на облік з інших регіонів України, за виготовленням електронного пенсійного посвідчення звернулась 3 особи, 7 – за поновленням виплати пенсій; 

-на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України за тиждень зареєстровано 24 особи;

-кількість громадян, які отримали консультації та надали необхідні документи за допомогою електронної черги, складає 19 осіб.


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх