Підготовка до зими: ДТЕК від початку вересня збільшив запаси вугілля на ТЕС на 57%

Переглядів: 588 0 20.09.2019 в 13:00:06 Новини України
Підготовка до зими: ДТЕК від початку вересня збільшив запаси вугілля на ТЕС на 57%

739 тисяч тонн вугілля накопичили на складах ТЕС ДТЕК. Цього палива достатньо для стабільної роботи восьми теплоелектростанцій компанії протягом місяця. ДТЕК буде і надалі запасатися вугіллям, щоб взимку Україна була зі світлом і теплом.

 Перед стартом опалювального періоду ДТЕК нарощує запаси палива для теплоелектростанцій. Станом на 1 вересня на складах ТЕС компанії було 470 тис. тонн вугілля, зараз - на 57% більше - 739 тис. тонн. 

«Достатня кількість палива на складах ТЕС - запорука стабільної роботи теплової генерації в балансі всієї енергосистеми. Ми готуємо наші станції до пікових навантажень, які, за прогнозами, очікують Україну вже в жовтні, - розповів Дмитро Сахарук, генеральний директор ДТЕК Енерго. Щодня ми поповнюємо склади наших станцій в середньому на 45 тисяч тонн вугілля. Зараз у нас в запасі 653 тисячі тонн газового вугілля і 86 тисяч тонн антрациту. Це вугілля власного вуглевидобутку та імпортне».

Шахтарі ДТЕК Енерго в цьому році вже видобули майже 15 млн тонн вугілля. До кінця року планують видати на-гора ще 8 млн тонн вугілля марки Г.

Також ДТЕК законтрактував 388 тис. тонн вугілля марки Г з Південної Америки і 100 тис. тонн антрациту. Це паливо стане надійною опорою енергосистеми в осінньо-зимовий період і дозволить країні перезимувати без зривів.

Вся інформація про внесок ДТЕК в підготовку енергосистеми України до осінньо-зимового періоду - на сайті  http://ozp.dtek.com


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх