Первое богослужение в строящемся Свято-Покровском храме г. Доброполье.

Переглядів: 1202 0 16.10.2013 в 23:13:01 Новини релігії
Первое богослужение в строящемся Свято-Покровском храме г. Доброполье.
У свято Покрова Пресвятої Богородиці, 14 жовтня, пройшло перше богослужіння в споруджуваному Свято-Покровському храмі м. Добропілля. 
 
Молебень з читанням акафісту і чин малого освячення води здійснив благочинний Добропільського округу протоієрей Федір Іващук у співслужінні духовенства округу.
 
У перший раз помолитися в храмі, що будується, прийшло безліч віруючих городян. Священики окропили молільників святою водою. Протоієрей Федір Іващук звернувся до присутніх із проповіддю, в якій розповів про свято Покрови Божої Матері. Після молебню священики міста на честь радісної події піднесли протоієрею Федору Іващуку, працями якого зводиться храм, букет квітів.
 
Після богослужіння всіх, хто прийшов помолитися до нового храму, очікувала святкова трапеза.
загрузка...
У зведенні Покровського храму бере участь весь місто. Головними благодійниками церкви, що будується, виступають керівники підприємств Добропілля. Активно допомагають своїй благодійної діяльності громадські організації ,,Відродження”, ,,Голос громади”. Будівництвом керує благочинний Добропільського округу протоієрей Федір Іващук. Його працями і завдяки підтримці місцевої влади всього за сім років величний п'ятикупольний храм вже майже повністю побудований. Завершено зовнішні роботи і наближається до завершення внутрішнє оздоблення храму. Освятити новий храм планують наступного року.
 
,,Оскільки Президент України наголошує, що відзначення 1025-річчя Хрещення Русі має стати святом торжества Української державності, її європейської ідентичності та духовного і культурного злету, міська влада надаватиме всіляку підтримку релігійним організаціям у реалізації їхніх проектів та ініціатив, адже державна політика щодо релігії та церкви будується на засадах довіри, законності та верховенства права,” - переконаний Добропільський міський голова Віктор ДЕРИПАСКА. 
 
Источник: http://radadobropillya.org

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх