Переселенец из Макеевки успешно развивает ремонтно-строительный бизнес в Доброполье

Переглядів: 1286 0 15.08.2019 в 12:30:25 Новини підприємств
Переселенец из Макеевки успешно развивает ремонтно-строительный бизнес в Доброполье

14 серпня начальник відділу взаємодії з роботодавцями Валентина Гончарова та провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Дар’я Іваненко Добропільського міського центру зайнятості з робочим візитом відвідали ФОП Лінніка Дмитра Васильовича який займається штукатурними роботами, утепленням фасадів будинків. 
У ході зустрічі Дмитро розповів, як він розпочав власну справу.
«Ще підлітком захоплювався штукатурними роботами, але здобув іншу освіту. В 2014 р. з родиною переїхав з Макіївки до Добропілля, та вирішив зайнятися улюбленою справою» - розповів Дмитро.
Сьогодні Дмитро Ліннік – успішний підприємець, який і сам має статус внутрішньо переміщеної особи, працевлаштував безробітного переселенця за направленням служби зайнятості на умовах строкового трудового договору, та отримує компенсацію витрат на оплату праці цієї особи.
З роботодавцем було обговорено проблемні питання на ринку праці, законодавство про зайнятість, питання працевлаштування неконкурентоспроможних громадян, що потребують додаткової підтримки та сприяння у працевлаштуванні тощо.
За підсумками зустрічі між роботодавцем та фахівцями служби зайнятості досягнуто домовленість про подальшу співпрацю у напрямку поліпшення ситуації на ринку праці.


Джерело: Рекрутер_Добропільський_міський_центр_зайнятості


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх