В Добропольском районе определился победитель конкурса мини-проектов

Переглядів: 988 0 06.05.2018 в 11:00:38 Новини району
В Добропольском районе определился победитель конкурса мини-проектов

З метою підтримки громадських ініціатив для спільного вирішення соціальних проблем територіальних громад, третій рік поспіль Добропільська районна рада проводить конкурс міні-проектів у районі.

Цього року про початок проведення конкурсу міні-проектів на сайті Добропільської районної ради було оголошено 4 квітня 2018 року. У визначений термін до районної ради для участі у конкурсі надійшла всього одна проектна пропозиція від громадської організації «Радість» селища Світле.

Дуже прикро, що вирішенням соціальних проблем сільських територій переймаються лише жителі однієї громади тоді як невирішеними залишаються безліч питань в інших сільських радах.

За умовами конкурсу пропозиція, яка надійшла до районної ради автоматично стає переможцем і отримує 50 тис. грн. з районного бюджету, 20 тис. грн. виділяє Світлівська сільська рада, при цьому додатково залучено коштів від ГО «Радість» у сумі 5 тис. грн.

За рахунок грантових коштів планується реалізувати проект «Перезавантаження», а саме придбати ефективне технічне обладнання для забезпечення більш професійного проведення мистецьких заходів творчими колективами Світлівського БНТ.

Добропільська районна рада вітає переможця і бажає успіху під час впровадження проекту та натхнення на участь у наступних конкурсах.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх