Перемоги штангістів Білозерського та Добропілля

Переглядів: 679 0 05.03.2021 в 09:30:09 Новини спорту
Перемоги штангістів Білозерського та Добропілля

23-26 лютого в місті Краматорськ відбулися перші в 2021 році регіональні змагання з важкої атлетики – Кубок Донецької області серед чоловіків і жінок та чемпіонат області серед юніорів і юніорок до 20 років.

Усього протягом змагань у своїх вагових категоріях боролися 82 спортсмени, кращі з яких отримали кубки, медалі, грамоти управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

Підсумкові командні місця на Кубку області серед жінок та чемпіонаті області серед юніорок до 20 років розподілилися наступним чином: 1 місце – Краматорськ, 2 місце – Бахмут, 3 місце – Білозерське.

Серед чоловіків за підсумками Кубку області з першої по третю сходинки відповідно посіли команди Бахмута, Вугледару та Білозерського, на чемпіонаті області серед юніорів до 20 років першою стала команда Білозерського, другою – Вугледару, третьою – Бахмута. Тренують важкоатлетів Білозерського Володимир Жога та В'ячеслав Жулько.

Вихованці Ігоря Іванова (ДЮСШ відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Добропільської міської ради завоювали одну срібну та три бронзових медалі, Данило РЕменний виконав норматив кандидата в майстри спорта.


Перемоги штангістів Білозерського та Добропілля


Перемоги штангістів Білозерського та Добропілля


Джерело: https://www.facebook.com


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх