Пенсионный фонд Доброполья разъяснил законодательные вопросы

Переглядів: 1663 0 12.12.2013 в 22:06:24 Новини району
Пенсионный фонд Доброполья разъяснил законодательные вопросы
   12 грудня в залі засідань райдержадміністрації відбулося засідання «круглого столу» працівників УПФУ в м. Добропіллі та Добропільському районі з представниками первинних ветеранських організацій Добропільського району на тему: «Застосування пенсійного законодавства, перерахунок пенсій з 01.12.2013 відповідно до Закону України «Про Державний бюджет  України на 2013 рік та інші питання пенсійного забезпечення».

    Участь у засіданні «круглого столу» прийняли в.о. голови райдержадміністрації Т. Бєлянкіна, заступник голови райдержадміністрації О. Іватіна, керуючі справами райдержадміністрації і районної ради В. Перейма та В. Шевченко, начальник УПФУ в м. Добропіллі та Добропільському районі О. Гулан, голова районної організації ветеранів Л. Пакіна.

   Відкриваючи засідання, Т. Бєлянкіна наголосила, що відповідно до соціальних ініціатив Президента України, в державі проводиться низка заходів, спрямованих на соціальний захист найменш захищених верств населення. Керівництво району теж  приділяє багато уваги вирішенню проблем ветеранів війни і праці, інвалідів.

   Основною темою обговорення стало питання соціального захисту інвалідів, ветеранів району та взаємодії районної організації ветеранів з органами місцевої влади.

   У своєму виступі начальник УПФУ в м. Добропіллі та Добропільському районі О. Гулан вагомого значення надав питанню пенсійного забезпечення пенсіонерів, покращенню індивідуальної роз’яснювальної роботи з питань пенсійного законодавства серед населення.

   Учасники «круглого столу» обмінялися думками про створення належних умов соціального захисту ветеранів.
    Источник: http://dobrrda.gov.ua

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх