Педагогов Доброполья отметили на областном празднике

Переглядів: 1367 0 08.10.2017 в 14:00:40 Освіта
Педагогов Доброполья отметили на областном празднике

Щорічно 5 жовтня в понад 100 країнах світу відзначається Всесвітній День вчителя. Саме сьогодні 5 жовтня 2017 року в місті Торецьк на урочистих заходах з нагоди свята - Дня працівника освіти зібралася чимала когорта працівників освіти області, міст та районів. Місто Добропілля представляли досвідчені та шановані освітяни, які досягли високих результатів у справі навчання та виховання дітей та молоді, представники шкіл, які увійшли до числа кращих навчальних закладів області, опорного навчального закладу та працівники відділу освіти.

Вихованці Центру дитячої та юнацької творчості, народний ансамбль танцю «Непосиди» міста Добропілля були активними учасниками святкового дійства, демонструючи свій високий професіоналізм та таланти.

У рамках святкування з 10 педагогів області троє освітян міста Добропілля Денисова Лілія Олексіївна, вчитель історії Білицької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 10; Єжижанський Євген Володимирович, керівник народного художнього колективу, ансамблю українських народних інструментів «Козаченьки»; Кімеріна Алла Миколаївна, керівник народної студії образотворчого мистецтва «Фантазія» були нагороджені Почесними грамотами Міністерства освіти і науки України за багаторічну педагогічну працю, вагомі успіхи у справі навчання й виховання дітей та молоді. Почесною грамотою обкому профспілки працівників освіти і науки України за соціальне партнерство нагороджено начальника відділу освіти Добропільської міської ради Кальченко Інну Володимирівну.

Гнилицьку Людмилу Володимирівну, методиста методичного кабінету відділу освіти Добропільської міської ради та Травіну Олену Володимирівну, керівника зразкової майстерні декоративно-прикладної творчості «Стиль» з нагоди свята відмітили подяками Департаменту освіти і науки Донецької облдержадміністрації.

Професія педагога – особлива, вона вимагає великого доброго серця, чуйності і, неодмінно, любові до дітей. Шановні педагоги, дякуємо Вам за вашу натхненну, самовіддану й невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання.


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх