Педагоги Доброполья приняли участие в международном семинаре

Переглядів: 1336 0 31.10.2017 в 12:01:23 Освіта
Педагоги Доброполья приняли участие в международном семинаре

24 жовтня 2017 р. в м. Києві відбувся Міжнародний семінар «Нова українська школа – нові підходи до навчання і викладання» , на якому обговорили стан реалізації проекту Державного стандарту початкової загальної освіти, здійснили перший етап моніторингу впровадження цього проекту. 

Серед присутніх були представники адміністрації, вчителі початкових пілотних шкіл, які беруть участь у всеукраїнському експерименті у рамках запровадження проекту Державного стандарту початкової загальної освіти. Участь у семінарі також взяли Лілія Гриневич, Міністр освіти і науки України; Павло Хобзей , заступник Міністра освіти і науки, Юрій Завалевський, в.о. директора Інституту модернізації змісту освіти. Добропілля представляли директор Добропільського НВК «Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів№4 з поглибленим вивченням окремих предметів – дошкільний навчальний заклад» Світлана Томчук та вчителі початкових класів Світлана Бабаніна, Тетяна Рупчева, Тетяна Рудєва.

Новий Державний стандарт початкової загальної освіти наразі узгоджується в Кабміні і найближчим часом має бути затверджений – з 1 вересня 2018 року за ним навчатимуться усі діти, що підуть у перший клас. Про це розповіла Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич під час міжнародного семінару. Заступник Міністра Павло Хобзей додав, що зараз учасники пілотування НУШ отримують нові матеріали для навчання щотижня на кожен наступний тиждень, і в цьому є певна незручність, зокрема, щодо планування роботи. Однак МОН уже завершує роботу над навчальними програмами за галузями початкової школи – найближчими днями їх мають розмістити для громадського обговорення.


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх