П.Жебривский посетил Добропольский район

Переглядів: 1916 1 24.07.2016 в 03:22:59 Новини району
П.Жебривский посетил Добропольский район
  • 23 липня до Добропільського району приїздив голова Донецької обласної адміністрації, керівник військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський. За його ініціативи відбулася робоча нарада. В ході зустрічі були розглянуті питання щодо стану реалізації інфраструктурних проектів Добропільського району та виконання вимог Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад». 
  •  
  • Піднімалися питання щодо виділення коштів на опорну школу, дитячі садки, заклади охорони здоровя, систему водопостачання, ремонт доріг, освітленню населених пунктів та інше. 
  • Другим, не менш важливим питанням, стало обговорення реалізації реформи децентралізації у Добропільському районі Донецької області. На сьогоднішній день актуальним є об’єднання 3 громад (Октябрська, Світліська і Добропільська міська територіальні громади). Також було зазначено, що по вже сформованій Октябрській територіальній громаді теж буде розглядатися можливість переоб'єднання. 
  • Жебрівський наголосив, що хотів би бачити кардинальні, знакові зміни в кожному районі області, адже не кожного року Донеччина отримує такий фінансовий ресурс, і тому кожен сільський голова повинен бачити модель розвитку свого села, мати проекти для поліпшення соціально-економічного розвитку своїх територій. Повинен бути комплексний підхід до вирішення всіх цих пріоритетних проблем, а саме: розвиток освіти, охорони здоров’я, культури, ремонт доріг і водогонів.
  • «Ми повинні так відремонтувати будівлі, щоб років 20 там не було потреби виконувати якісь ремонтні роботи. Ми не повинні фінансувати споруди, ми фінансуємо освіту, медицину і так далі», - підкреслив голова ДОА.

Джерело: http://ddk.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



avatar
1 медаль2000 • 09:03:36, 25.07.2016
Как задрали эти обещалкины...
ComForm">
avatar
Наверх