В Доброполье местная власть займется проверкой размещения наружной рекламы

Переглядів: 880 0 18.08.2018 в 10:00:55 Новини району
В Доброполье местная власть займется проверкой размещения наружной рекламы

Для міста актуальним було і залишається питання розміщення зовнішньої реклами. Варто зазначити, що суб’єктам господарювання, які планують розміщувати  зовнішню рекламу, обов’язково необхідно отримати дозвіл на дану діяльність. Для цього треба звернутись до Центру надання адміністративних послуг у місті Добропілля, додаткову інформацію можна отримати за телефонами: 2-78-95, 2-78-86.

Отримавши дозвіл, Ви зможете розмістити свою рекламу, не будете оштрафовані за незаконне її розміщення, Вашу рекламу не демонтують як таку, що встановлена незаконно.

Звертаємо увагу на те, що розміщення реклами на підтримуючих, опорних та інших елементах контактної мережі, а також на засобах та обладнанні зовнішнього освітлення заборонено.

Також необхідно зазначити, що при виконавчому комітеті Добропільської міської ради працює робочий орган з питань розміщення зовнішньої реклами, який регулярно здійснює перевірки законності розташування на території міста реклами на стовпах, приміщеннях, будівлях комунальної власності.


Джерело: https://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх