В отделе физкультуры и спорта Доброполья подвели итоги 2015 г. и поставили задачи на 2016г.

Переглядів: 1649 0 14.12.2015 в 23:26:16 Новини спорту
В отделе физкультуры и спорта Доброполья подвели итоги 2015 г. и поставили задачи на 2016г.

   10 грудня у виконкомі Добропільської міської ради відбулося розширене засідання відділу з фізичної культури і спорту під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Галицького О.А.

   Основний докладач – начальник відділу з фізичної культури і спорту Добропільської міської ради Грибаускас Л.І.

   На засідання були запрошені керівники структур фізичної культури і спорту, центру туризму та краєзнавства, провідні тренери з видів спорту, завідувач методичного об’єднання викладачів фізкультури навчальних закладів.

   Порядок денний складався з переліку наступних питань:

   1. Формування загальної статистичної звітності за 2015 рік за розділом «Фізична культура і спорт» для надання до управління з питань фк і спорту ДОДА ( спортивні комплекси, ДЮСШ, відділення обласних структур, які функціонують на території міста, коледжі, міський відділ освіти, центр «Спорт для всіх», клуби, громадські організації ф/о напрямку, ФСТ «Динамо», «Україна» ).

   2. Попереднє обговорення щодо визначення кандидатур ( в тому числі і розмір виплат) на призначення стипендій та одноразових виплат за рахунок коштів місцевого бюджету на 2016 рік.

   3. Формування узагальненої заявки від міста на проходження курсів підвищення кваліфікації та продовження або отримання тренерських категорій на 2016 рік.

   4. Визначення старших тренерів за видами спорту: баскетбол, бокс, волейбол, важка атлетика, дзюдофутболу, настільного тенісу ( окремо: соціально-незахищені категорії , фізкультурно-оздоровчі заходи ).

   5. Про порядок розподілу бюджетних коштів на проведення змагань, заходів, учбово-тренувальних зборів.

   6. Про можливість організації роботи відділення обласної ОДЮСШ дітей-сиріт у с.Новодонецьку на базі басейну.

   7.Підготовка матеріалів щодо інформування населення у ЗМІ.

   Після жвавого і активного обговорення, внесення змін та пропозицій були прийняті рішення та визначені заходи , направлені на поліпшення умов здійснення учбово-тренувальних процесів, проведення місцевих заходів та участі у позаміських змаганнях.


В отделе физкультуры и спорта Доброполья подвели итоги 2015 г. и поставили задачи на 2016г.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх