ОСМД «ДОБРОПІЛЬСКИЙ ФАВОРИТ» одне з кращих в місті в плані благоустрою

Переглядів: 1537 0 18.05.2020 в 10:30:27 Новини комунальних служб
ОСМД «ДОБРОПІЛЬСКИЙ ФАВОРИТ» одне з кращих в місті в плані благоустрою

Добре там живеться, де гуртом сіється і жнеться.

Мешканці дома будинку №12 м-ну Сонячний це розуміють добре. Тому ще у січні 2016 року вони вирішили створити ОСМД і з того часу плідно працюють над створенням комфортних умов проживання.

Голова ОСМД «ДОБРОПІЛЬСКИЙ ФАВОРИТ» Ніна Василівна БОВА розповіла, що за чотири роки вони встигли взяти участь у кількох проектах та конкурсах. Як результат – виконано капітальний ремонт даху, утеплені горища, утеплені та замінені міжпід´їздні температурні шви.

Мешканці будинку з ентузіазмом підтримують всі ідеї щодо його благоустрою. За їх внески було відремонтовано каналізаційні мережі і підвали, встановлено вікна та прожектори для освітлення прибудинкової території, проведено обрізку, видалення і омолодження старих дерев, привабливими стали входи до під’їздів.

А на днях перед будинком замість старого асфальтного покриття з’явилася новенька тротуарна плитка. Будинок №12 становиться все охайніше та комфортніше для проживання. Та у його жителів ще багато планів.

Приємно відзначити, що це не єдиний приклад того, коли містяни завдяки своєї єдності створюють затишок власноруч. І ми вдячні добропільцям за їх небайдужість.


Джерело: Добропільська міська рада

Мітки: ОСМД


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх