ОШ №14: "Новый год - новые начинания" + ФОТО

Переглядів: 1731 0 16.10.2014 в 17:51:45 Освіта
ОШ №14:

Новий рік – нові  починання

   Перш за все, хочеться побажати всім учням високих досягнень у плані навчання , а вчителям – витримки  та здоров’я .

   Цей навчальний рік обіцяє бути дуже насиченим та цікавим . Перше вересня , перший шкілний день... День, коли до школи на перший у житті урок схвильовано йдуть першокласники; коли після насичених літніх канукул повертаються для збодуття нових знань учні;  коли школа розпочинає ще один, сповнений цікавими подіями та гарними сподіваннями навчальний рік .

   У цьому році учні 10 класу здивували колектив вчителів та взагалі всю школу, вдягнувши шкільну форму накшталт тієї, що носили наші батьки, дідусі та бабусі за радянських часів. Надзвичайно приємно дивитися на дівчаток у шкільних сукнях, оздоблених мережевними фартуками, на хлопців у гарних костюмах. Це додає урочистості кожному навчальному дню та падтримує порядок і дисціппліну у школі.

   В нашій  школі працює багато гуртків, а саме : баскетбол, малювання, декоративно-прикладне мистецтво , журналістика , клуб ерудитів, «Юний інспектор руху», хореографія, технічне моделювання та інші. Керівники цих гуртків чекають на дітей, щоб розпочати плідну та цікаву роботу. Адже дуже важливо надати учням можливість всбічного розвитку і плекати талант кожного.

   В усі часи освічена людина користувалася повагою. Навчання – це прихований скарб, це світ знань про людей та їх оточення. Треба навчатися, щоб знати, діяти, жити. Упевнена, що зерна науки зростуть у ваших юних душах урожаєм мудрості і натхнення. Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен ваш день, кожен крок. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні, будьте активними у громадському житті.

   Сподіваюся, що День знань стане для школярів початком наполегливої праці, надійним кроком у світ пізнання.

   Бажаю вам незабутніх миттєвостей шкільного життя, сповнених надзвичайних відкриттів, щирих емоцій та важливих перемог.

Лілія Семенова

учениця 10-го класу  Білозерської ЗОШ №14


ОШ №14:


ОШ №14:


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх