ООО Перспектива отмечает 20-летний юбилей!

Переглядів: 1943 0 19.08.2018 в 14:00:05 Новини підприємств
ООО Перспектива отмечает 20-летний юбилей!

ТОВ «Перспектива» розташоване на території Добропільської сільської ради Добропільського району.

Створено підприємство в 1998 році, засновниками якого є Антипенко Володимир Вікторович, Борисов Андрій Михайлович, Василенко Юрій Миколайович.

Директор підприємства – Антипенко Володимир Вікторович.

З 2001 року за договорами оренди площа орендованої землі в ТОВ «Перспектива» збільшилася в 23 рази.

Підприємство спеціалізується на вирощуванні зернових, технічних і плодоовочевих культур.

Для забезпечення передових інтенсивних технологій вирощування зернових, олійних культур та одержання стабільно високих врожаїв ТОВ «Перспектива» використовує сучасну високопродуктивну сільськогосподарську техніку як вітчизняного, так і імпортного виробництва провідних компаній. Оновлюється машинно – тракторний парк. Підприємство має налагоджені зв’язки з виробниками насіння, мінеральних добрив та засобів захисту рослин, широко використовує енергозберігаючі технології з обробітку ґрунту та вирощування зернових із використанням широкозахватних та багатофункціональних агрегатів.

В господарстві належним чином реконструйована виробнича база, створені відповідні умови для роботи працівників та для обслуговування сільськогосподарської техніки.

З метою підвищення ефективності використання земель, збільшення виробництва сільськогосподарської продукції, а саме овочів та безперебійного забезпечення ними в першу чергу шкіл, дитячих садків, а також населення району протягом всього року, підприємством був розроблений інвестиційний проект «Організація підприємства по вирощуванню, зберіганню, доробці та фасуванню овочів». Даний проект впроваджується в господарстві з 2007 року, яким передбачено вирощування овочів з використанням крапельного зрошення.

Придбано виробниче приміщення та переобладнано його під сховище для зберігання овочів. Встановлено холодильне та вентиляційне обладнання, лінія по доробці овочів.

ТОВ «Перспектива» постійно співпрацює з науково – впроваджувальними компаніями «Агроаналіз» та «Агродоктор», які використовуючи найновітніші управлінські, інформаційні та агродіагностичні системи забезпечують повне супроводження вирощування овочевих культур на крапельному зрошенні.

ТОВ «Перспектива» - одне з найбільших сільськогосподарських підприємств у Донецькій області, площі якого постійно зростають, нарощуються виробничі потужності та використовується передовий досвід та новітні технології.

За вагомі досягнення у праці, значний внесок у розвиток сільськогосподарського виробництва, Антипенко Володимир Вікторович був нагороджений Почесною грамотою Донецької обласної державної адміністрації, Подякою Донецької державної обласної адміністрації за плідну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток агропромислового комплексу у Донецькій області, Почесною грамотою головного управління агропромислового розвитку Донецької облдержадміністрації. За особистий внесок у розбудову Української держави та зміцнення її незалежності Володимир Вікторович був нагороджений Подякою Президента України В.А. Ющенка. За бездоганну працю, особистий внесок в розвиток району Антипенко В.В. отримання Почесного знаку «75 років Донецької області», «Знак пошани» від Міністерства аграрної політики України. Неодноразово директор і колектив ТОВ «Перспектива» нагороджувались Грамотами, Подяками Добропільської районної ради та райдержадміністрації Добропільською РДА за зайняти І місце за вирощування сільськогосподарської продукції.

Отже, вітаємо керівника та його колектив з 20-річним ювілеєм! Бажаємо плідної праці, натхнення, пошани та нових професійних успіхів!


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх