ОО "Вера в Людей" провела пеший поход вдоль реки Северский Донец + ФОТО + ВИДЕО

Переглядів: 1097 0 14.05.2019 в 11:30:04 Суспільство
ОО

Громадська організація "Віра в Людей" з с.Никанорівки Добропільського району за підтримки компанії ТОВ «ДТЕК Добропіллявугілля» з 9 по 11 травня провела піший похід вздовж річки Сіверський Донець з м. Ізюм в м Святогірськ під гаслом "Ніхто не забутий, ніщо не забуте" в пам'ять про загиблих у другій світовій війні, яка залишила глибокі рани в серцях людей. Незважаючи на те, що роки забирають її учасників і свідків тих подій. Мільйони людей загинули за те, щоб ми могли зараз жити. Наша країна зобов'язана зберігати вічну пам'ять про цих людей, а тим хто живий забезпечити гідне проживання. Старші люди добре пам'ятають страшні події війни, так як майже кожна родина втратила близьких людей.

Не дивлячись на те, що події тих страшних воєнних років йдуть від нас все далі, подвиг нашого народу, який вистояв і переніс всі тяготи військових років, для нас залишається самим величним."

За три дні було пройдено 48 км по маршруту Ізюм - Кам'янка - Синичьей - Яремівка - Студенок - Богородичне – Святогірськ, кожен бажаючий який вшановує пам’ять про ті роки міг приєднатися до цієї акції..

P.S. Ми повинні нашу історію пам’ятати і все робити щоб не повторювати помилок минулих років - Рожко Сергій ГО "Віра в Людей"


ОО


ОО


ОО


ОО


ОО


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх