ОГНИ г.Доброполья знакомит с нововведениями в налогообложении

Переглядів: 1574 0 01.07.2016 в 09:52:12 Новини податкової інспекції
ОГНИ г.Доброполья знакомит с нововведениями в налогообложении

Внимание!


Главное управление ДФС в Донецкой области обращает внимание субъектов хозяйствования, что по вопросам относительно перемещения товарных грузов через контрольные пункты въезда-выезда зоны проведения АТО, относящихся к компетенции органов Государственной фискальной службы Украины, можно обратиться с 9 до 18 часов по телефонам «горячей линии» 0993683346 и 0507068055.

 

          Детінізація заробітної плати – запорука майбутнього!

 

Одним із пріоритетних напрямків державної політики є детінізація заробітної плати. Своєчасна сплата внесків до Пенсійного фонду є запорукою соціальної стабільності в країні. Кожному громадянину гарантується право заробляти собі на життя працею та отримувати за це винагороду у вигляді заробітної плати не нижче від визначеної законом. Мінімальна заробітна плата є державною соціальною гарантією, обов'язковою на всій території України для підприємств усіх форм власності і господарювання.

  Винагорода за виконану роботу є основним джерелом формування доходів працюючих громадян та основою при розрахунку розміру пенсії.

Тіньові процеси у сфері виплати заробітної плати набули особливого поширення, питання виплати офіційної, прозорої заробітної плати сьогодні дуже актуальне.

Аналіз отриманих звітів платників показує, що на деяких підприємствах мають місце факти нарахування та виплати заробітної плати менше законодавчо встановленого рівня, що свідчить про ігнорування вимог законодавства про працю. Працівники таких підприємств змушені займати мовчазну погоджувальну позицію, боячись втратити місце роботи та заробітну плату.

  Від рівня заробітної плати найманих працівників прямо пропорційно залежить надходження податку з доходів фізичних осіб – основного джерела наповнення місцевого бюджету, відповідно до величини грошових потоків якого залежить утримання місцевої інфраструктури.

Виплата заробітної плати нижче встановленого державою мінімального рівня та “у конвертах” без сплати єдиного соціального внеску є грубим порушенням конституційних норм, гальмуванням соціального розвитку суспільства та позбавляє найманих працівників права на забезпечене майбутнє.

Мета в нас одна – дійти до кожного громадянина і роботодавця, що у свою чергу забезпечить фінансову стабільність пенсійної системи.

Вирішення проблеми легалізації заробітної плати можливо лише спільними зусиллями, тому органи влади постійно спрямовують діяльність на ліквідацію заборгованості з виплати заробітної плати, з метою реалізації ефективного державного нагляду та контролю за додержанням законодавства про працю, забезпечення конституційного права громадян на своєчасне одержання заробітної плати.

  Шановні громадяни! Не дайте позбавити себе соціальних благ, забезпечте собі майбутнє, не сприяйте порушенням трудового законодавства!

 

 

Електронний сервіс «Пульс»  - це сервіс для викорінення корупції в органах фіскальної служби   

Електронний сервіс «Пульс» - це надійний інструмент для вирішення проблем, що виникають у платників податків у відносинах із податківцями та врегулюванню спірних питань. Результатом роботи сервісу є викорінення корупції в органах податкової служби, стрімке зростання податкової культури у суспільстві та покращання сервісу обслуговування платників податків.  

Принцип роботи сервісу складається у тому, що більшість звернень заявників розглядається в оперативному режимі – протягом одного-двох днів. Крім того, цей сервіс дає можливість з’ясувати найчастіші проблеми, що виникають у процесі спілкування зі спеціалістами Державної Фіскальної служби України.

Нагадуємо, що лінія працює цілодобово: у робочій час інформацію щодо корупційних діянь та інших неправомірних діях приймають фахівці Державної Фіскальної служби України, а в неробочий час – інтерактивний автовідповідач.

          Номер цілодобової телефонної лінії «Пульсу» для платників податків:  (044)- 284- 00- 07

 

Сектор організації роботи

 Добропільської ОДПІ ГУ ДФС  у Донецькій області

 


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх