Глава Доброполья, обвиняемый в двойном гражданстве, напомнил о презумпции невиновности

Переглядів: 3929 1 04.12.2017 в 08:00:13 Новини місцевої влади
Глава Доброполья, обвиняемый в двойном гражданстве, напомнил о презумпции невиновности

На цьому тижні, після тривалої відсутності, на робочому місці з’явився Добропільський міський голова Андрій Аксьонов. Під час його відпустки була оприлюднена скандальна інформація щодо подвійного громадянства (україньского та російського) Аксьонова. 

Як повідомляє dotb.dn.ua, інформация була оприлюднена народним депутатом Дмитром Лубенцем. Пізніше її частково підтвердили журналістами, які знайшли відповідні данні на сайті податкової служби Російської Федерації. 

Коли після закінчення двотижневої відпустки Андрій Аксьонов так і не з’явився на роботі, а один з центральних українських каналів підготував сюжет про це (пійшли навіть чутки, що Аксьонов вже не повернеться), сайт міської ради Добропілля оприлюднив відеозвернення Олексія Галицького – заступника міського голови. Він повідомив, що Андрій Аксьонов на лікарняному. 

Після свого повернення Аксьонов розповів нашим журналістам, що виїжджав до Республіки Білорусь. 

«Презумпція невинуватості існує? Чого мені боятися? Порушив – відповім, - запевнив він. - За всім повинен стояти закон. Засудять, скажуть, що пробилися твої документи – тоді, будь ласка. Але, недобре, коли депутат Верховної Ради встає і говорить «я знаю…»,  він мене вже засуджує. Не треба так робити. Ну, я також скажу, що в нього є паспорт. Ну, і що, що пробивається, подай на мене в суд, хай мене засудять. Він говорить «я не хочу». Ну, не хочеш – відстань від мене». 

Проте Добропільський голова додав, що не збирається висувати обвинувачення в наклепі на депутата Верховної Ради Дмитра Лубенця.


Джерело: http://ddk.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



avatar
1 lordik55878 • 19:48:35, 05.12.2017
Завидуют Вам, что управляете хорошо, народ вами доволен.Я была в этом году в Добропольский, многие на улице довольные что Вы пришли к власти.Сама живу в Беларуси.УДАЧИ ВАМ
ComForm">
avatar
Наверх