Как обслуживают лиц с особыми потребностями в ПФУ в Доброполье

Переглядів: 1254 0 05.12.2017 в 14:00:24 Пенсійний фонд України
Как обслуживают лиц с особыми потребностями в ПФУ в Доброполье

3 грудня світова спільнота відзначає Міжнародний день інвалідів, проголошений Генеральною Асамблеєю ООН у 1992 році.

Ця дата покликана нагадати нам, що поряд живуть люди, які не можуть обходитися без сторонньої підтримки, а то й догляду.

Життя людей з особливими потребами нелегке. Тож наш обов’язок як членів цивілізованого суспільства – допомагати їм і матеріально, і морально, і фізично.

Не стоять осторонь від потреб інвалідів і працівники Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області. 

Працівники управління постійно надають людям з особливими потребами консультації з пенсійного забезпечення як у трудових колективах, так і індивідуально, під час прийому громадян в управлінні чи за місцем проживання. Слід відзначити, що до цих звернень спеціалісти ставляться з особливою увагою. 

Для зручного доступу до управлінь людей з обмеженими можливостями приміщення Фонду обладнане кнопкою виклику спеціалістів.

А того, кому важко пересуватися, пенсійники відвідують вдома. Разом із тим, керівники та спеціалісти управління систематично співпрацюють з громадськими організаціями ветеранів та інвалідів, аби поінформувати їх про законодавчі нововведення, особливості порядку призначення, перерахунку та виплати пенсії. Круглі столи, бесіди, участь у конференціях – поширені форми роботи з громадськістю у добропільських пенсійників.

Ці зустрічі приносять позитивний результат, оскільки підвищують рівень поінформованості інвалідів про те, який вид пенсії краще оформити за віком чи по інвалідності, про складові пенсії, механізм її перерахунку особам, що працюють тощо.

Працівники Пенсійного фонду в бажанні допомогти людям з особливими потребами нерідко роблять для них більше, ніж це передбачено їх службовими обов’язками. Жодна людина з особливими потребами не залишається без уваги спеціалістів управління, які роблять все, що від них залежить, аби добропільчани, які живуть з інвалідністю, відчули теплоту, чуйність та привітність.


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх