Общественный совет: работа в Доброполье направлена ​​на эффективное взаимодействие органов местной власти и общественности

Переглядів: 1435 0 28.10.2013 в 19:39:04 Новини району
Общественный совет: работа в Доброполье направлена ​​на эффективное взаимодействие органов местной власти и общественности
   Громадська рада при виконкомі Добропільської міської ради під головуванням Петра ДРЕВАЛЯ на своєму черговому засіданні 25 жовтня плідно працювала з розгляду проблем, що хвилюють мешканців міста. 

   В роботі ради взяв участь міський голова Віктор ДЕРИПАСКА. Відкриваючи засідання, він нагадав присутнім, що основне завдання Громадської ради - це створення умов для реалізації громадянами свого права на участь в управлінні державними справами, здійснення громадського контролю за діяльністю органів виконавчої влади. ,,Ми чекаємо від Вас співпраці у створенні сприятливих умов для ефективної взаємодії органів місцевого самоврядування та громадськості. За цим звертаюся до Вас з проханням більш активно працювати в зазначених напрямках, висловити свої пропозиції, піднімати хвилюючі питання, ”- звернувся Віктор Трохимович до членів Громадської ради.
загрузка...
   Про реалізацію в місті соціальних ініціатив Президента України щодо модернізації медичної галузі та роботи медичних закладів Добропілля в нових умовах проінформувала заступник головного лікаря Добропільської центральної міської лікарні Світлана СУЛІМ. Вона повідомила, що завдяки процесам реформування відділення та підрозділи лікарні було оснащено новим медичним обладнанням. За рахунок коштів місцевого бюджету було закуплено обладнання на суму 192229 грн. У результаті реалізації проекту ,,Поліпшення якості медичного обслуговування” в рамках Стратегії соціального партнерства ДТЕК та м. Добропілля було отримано обладнання на суму 165065 грн. За рахунок коштів ТОВ ДТЕК, а це близько 120000 грн., впроваджується проект ,,Телемедицина”. Також ведеться робота і в проведенні капітальних ремонтів. Так, у поточному році в рамках реалізації проекту ,,Поліпшення якості медичного обслуговування” було проведено капітальний ремонт системи опалення лікарні із застосуванням енергозберігаючих технологій та підключення їх до централізованого теплопостачання. Найближчим часом у лікарні планується відкриття відділення екстреної медичної допомоги. Світлана Миколаївна підкреслила, що модернізація медичної галузі є основою реформування: ,,І вже сьогодні ми маємо змогу відчути її перші позитивні результати”.  

   Про результати роботи Добропільського виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства ,,Компанія ,,Вода Донбаса” за 9 місяців 2013 року поінформував його директор Олексій ПОЛТАВЕЦЬ.  У ході обговорення представники громадськості зауважили керівнику підприємства на те, що часто отримують від мешканців міста скарги на непрофесійний підхід працівників ВУВКГ до своєї справи, а також на їх неввічливе ставлення до клієнтів. Було прийнято рішення рекомендувати Олексію Вікторовичу провести відповідну роботу з кадрами та вплинути на ситуацію, що склалася.

   Членами ради також жваво обговорювалася інформація заступника міського голови Віктора ЧЕХА щодо підготовки комунальних підприємств міста до опалювального сезону. Він звернув особливу увагу на реалізацію завдань Президента України щодо забезпечення якісних умов життя населення незалежно від місця проживання: «Питання підготовки комунального і дорожнього господарства, закладів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період, розрахунків за енергоносії  і створення необхідних запасів палива, вчасного початку опалювального сезону, надійного транспортного сполучення, знаходиться під постійним контролем місцевих органів влади». Також Віктор Іванович зазначив про те, що в цілому підготовка до опалювального періоду відбувалась згідно складених графіків виконання підготовчих робіт на об’єктах житлово – комунального господарства та у закладах соціальної сфери. Станом на 22.10.2013 року в м. Добропілля налічується 33 котельні, які повністю підготовлені до опалювального сезону: 12 котелень - комунальні, з них 2 розташовані в лікарнях, 6 при школах і 4 перебувають у дитячих садах. Велика частина житлового фонду міста опалюються 21 відомчою котельнею.

   При підготовці до опалювального сезону були виконані наступні роботи: капітальний ремонт 2 - х комунальних і 17 відомчих котелень; проведено заміну 32 котлів та 72,7 км теплотраси. На початок опалювального сезону проведена заготівля вугілля на котельнях загальною масою 1,7 млн. тонн.

   Підводячи підсумки засідання, голова Громадської ради Петро Петрович відмітив, що продовження такої плідної роботи ради дозволить зробити взаємодію влади та громадськості більш результативною.
Источник: http://radadobropillya.org

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх