Образование Добропольщины: перезагрузка

Переглядів: 1614 0 28.08.2016 в 03:15:27 Освіта
Образование Добропольщины: перезагрузка

Відповідно до плану роботи відділу освіти Добропільської міської ради на 2016 рік, з метою вдосконалення і розвитку рівня професійної компетентності педагогів, надання їм методичної допомоги, забезпечення неперервності підвищення кваліфікації, формування готовності педагогічних працівників до запровадження змін у процесі децентралізації в освіті 25-26 серпня 2016 року на базі ЗОШ №19 освітяни міста Добропілля традиційно проводять серпневі зустрічі, які сповіщають про початок нового 2016-2017 навчального року. 

25 серпня в холі школи пролунало музичне вітання від вихованців ЦДЮТ.
Загальноосвітні та дошкільні навчальні заклади міста долучилися до участі в Арт-тині – виставці «Люби і знай свій край» - виробів декоративно-ужиткового мистецтва, виготовлених учнями та учителями ДНЗ, ЗНЗ, ПНЗ міста.
В гостинній актовій залі проведено засідання розширеної колегії відділу освіти: «Функціонування системи освіти Добропілля в умовах якісних змін та створення передумов для її модернізації». Були присутні запрошені гості, представники відділу освіти та методичного кабінету, директори шкіл, заступники директорів, завідувачі ДНЗ, директори ПНЗ, голови профспілкових комітетів закладів освіти. 
У роботі колегії взяли участь Аксьонов А.А.- голова міської ради, 
Гриб В.О. – директор Департаменту соціального розвитку компанії ДТЕК, представники громадської організації «Батьківський комітет».
Таке представництво не випадкове. Сьогодні, в час великих викликів і випробувань, саме педагоги своєю благородною працею зміцнюють українську державність, примножують славу українського народу. Тільки завдяки вихованим, освіченим, цілеспрямованим і працьовитим поколінням країна матиме гідне майбутнє, стане сильною та процвітаючою. 
В ході святкового засідання були відзначені 23 педагоги міста, які завершують свою трудову діяльність. Від міської влади та компанії ДТЕК їм було вручено цінні подарунки. Не залишилися поза увагою молоді спеціалісти, які отримали настанови від своїх досвідчених колег та подарунки.


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх