Обмеження водопостачання в селі Ганнівка

Переглядів: 894 0 22.09.2019 в 07:30:02 Новини комунальних служб
Обмеження водопостачання в селі Ганнівка
З травня по липень місяць поточного року в деяких населених пунктах Добропільського району, а саме в с-щах Новий Донбас, Красноярське, селах Ганнівка, Первомайське після зняття контрольних показників приладів обліку води представниками комунального підприємства «Агрокомсервіс» Добропільської районної ради було виявлено різницю між показниками лічильників споживачів послуг та загальними приладами обліку, які встановлено на вводі в кожне село. В зв’язку з чим керівник підприємства Олена Волковська звернула увагу сільських голів на проблему, яка може призвести до відключення населення від водопостачання. На жаль так і сталося. Покровське РВУ КП «Компанія «Вода Донбасу» припинило постачання води до цих населених пунктів через заборгованість КП «Агрокомсервіс» перед Покровським РВУ КП «Компанія «Вода Донбасу».
 
Після чого сільські голови разом із представниками КП «Агрокомсервіс» провели збори громадян в кожній сільській раді та надали гарантійні листи щодо виділення коштів на погашення цієї заборгованості. Це стало підставою для Покровського РВУ КП «Компанія «Вода Донбасу» для надання можливості продовжувати надавати послуги вищезазначеним селам. Нововодянська та Світлівська сільські ради вирішили дане питання. Ганнівська сільська рада не знайшла можливості сплатити заборгованість у розмірі 132 тис. грн. і по теперішній час свої гарантії не виконала. Для уникнення відключення в подальшому всіх населених пунктів (с-ще Новий Донбас, с-ще Красноярське, с.Первомайське, с.Ганнівка) на засіданні бюджетної комісії районної ради було запропоновано погасити заборгованість перед Покровським РВУ КП «Компанія «Вода Донбасу» в розмірі 132 тис. грн.. з районного бюджету.
 
В той же час борг по Ганнівській сільській раді зростає, за серпень місяць склав 45075,00 грн.. У зв’язку з цим виникає загроза відключення всіх чотирьох населених пунктів. Депутатами запропоновано Ганнівській сільській раді вирішити проблему погашення заборгованості, а КП «Агрокомсервіс» на цей час припинити водопостачання в село Ганнівка.
 
Тож на теперішній час все залежить від оперативності прийняття рішення Ганнівською сільською радою.  
Тому звертаємо вашу увагу, 24 вересня 2019 року о 10.00 в селі Ганнівка буде проведено скорочення постачання води на 100% до погашення заборгованості.
Робіть запас води.

Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх