О женщинах Добропольского района: Ирина Филонова

Переглядів: 1638 0 09.03.2017 в 10:00:44 Суспільство
О женщинах Добропольского района: Ирина Филонова

Жіноча краса буває різною. В одному випадку вона яскрава та криклива і зразу впадає в око, а в іншому треба придивитись і на диво самому собі відкриєш перлину.

Саме такою жінкою в с-щі Світле є Ірина Філонова, молода жінка з гарною українською вродою, та чистою і щедрою душею. Для Ірини актуальним буде прислів’я "Не місце красить людину, а людина місце", бо займаючи скромну посаду техпрацівника Світлівського БНТ Ірина здобула авторитет народної майстрині, а вільний час присвячує роботі з дітьми в сувенірній лавці.

Навколо неї завжди гамірно то півників на новий рік вив’язують, то до Великодня яєчка бісером прикрашають, а то і просто напече Ірина цілу здоровенну миску якоїсь здоби то і сидять дітлахи чаюють, та своїми нехитрими проблемами діляться. Чоловік Ірини - фермер, і вона краще ніж будь - хто інший розуміє, що таке життя на селі, але не дарма кажуть: "Навіщо той клад коли в родині лад".

Доброзичлива відкрита для добра родина Філонових, де дружина за чоловіком, діти за батьком, є взірцем для світлівчан. І хто знає, яку роль в цій родині відіграє спокійна, доброзичлива, розсудлива жіночка, яка ніколи ні на кого не підвищила голос.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх