О взаимодействии бизнеса и власти в Добропольском районе

Переглядів: 1010 0 09.04.2016 в 05:10:07 Новини району
О взаимодействии бизнеса и власти в Добропольском районе
Сказати, що сільським громадам сьогодні живеться важко - то нічого не сказати.
На кожних зборах громадян піднімаються питання відсутності вуличного  освітлення,  стан доріг, медичного обслуговування селян. Всіх проблем не перерахувати. А в сільському бюджеті ледь вистачає коштів на саме необхідне.
Тож на допомогу селянам приходять сільськогосподарські підприємства, фермери, підприємці.
Одним з таких прикладів є взаємодія Криворізької сільської ради з господарством «Рута – Плюс», засновником якого є Курганов Анатолій Володимирович.

За 12 років існування господарства соціальні питання не залишались без уваги керівництва. По-перше дбають про достойну заробітну плату, вирішують питання літнього відпочинку для працівників. Традиційно виділяють кошти на проведення культурно-масових заходів в селі.

У цьому році свято Масляної запам’яталось гостям веселими розвагами, катаннями на конях, гарячими стравами і звичайно ж млинцями. Добре відпочили, добре і працювати будуть.
Турбують директора господарства Руслана Курганова і умови проживання жителів в селі. В планах разом з сільською радою провести вуличне освітлення, вже замовлено проектну документацію, проводиться очищення колодязів, встановлено двері в дитячий садок, будується перехідний місток до амбулаторії. 
Треба відзначити і відношення керівників господарства до землі. Проїжджаючи полями, не побачиш бур’ян на узбіччах. Декілька років поспіль за ініціативою Анатолія Курганова в господарстві проводили обласні семінари з питань сільськогосподарського виробництва.
І земля і люди віддячать: одна – повними засіками, інші – працелюбством. Тож, уже сьогодні можна сказати, що імена керівників ТОВ «РУТА ПЛЮС» і всіх хліборобів цього підприємства записані в новітню історію села.

Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх