О состоянии готовности фортификационных сооружений в Добропольском районе

Переглядів: 1901 2 26.06.2015 в 13:55:33 Новини району
О состоянии готовности фортификационных сооружений в Добропольском районе

   Сьогодні, 24 червня, голова райдержадміністрації Олег Кравчук особисто проінспектував  стан готовності фортифікаційних споруд третьої оборонної лінії, що будуються будівельниками Хмельниччини.

   Керівник району  оглянув фортифікаційні споруди, які мають бути здані в найкоротші терміни. Також він поспілкувався і обговорив проблемні питання з координатором ходу виконання будівельних робіт від Хмельницької ОДА Я.П.Мізиком, представниками підрядних організацій, будівельниками.

Голова адміністрації відзначив, що ситуація напружена, потрібно якнайшвидше закінчити будівельні роботи,тому для вирішення всіх питань потрібно об'єднати зусилля всіх до цього причетних.

   «Будівництво таких фортифікаційних споруд – це не лише безпека східних регіонів, а й всієї країни», - зазначив Олег Кравчук.

   На більшості об’єктів роботи виконані на 95 %,  на будівництві двох об’єктів потрібно зосередити всю увагу, так як роботи там виконані   на 60-70%.

   Після завершення огляду будівельних робіт керівник перевірив, в яких умовах проживають будівельники,  відвідав житлові приміщення та їдальню.


О состоянии готовности фортификационных сооружений в Добропольском районе


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



avatar
1 kokovania • 16:06:11, 26.06.2015
Такое мы уже видели,после освобождения ополченцами Дебальцево...Помогло...?...?
avatar
-1
2 Heckfy • 09:33:56, 27.06.2015
а как же, конечно ополченцами...
ComForm">
avatar
Наверх