О ситуации с водоснабжением и водоотведением в поселке городского типа Новодонецкое

Переглядів: 1080 0 31.08.2018 в 08:00:15 Новини місцевої влади
О ситуации с водоснабжением и водоотведением в поселке городского типа Новодонецкое

Шановні мешканці смт Новодонецьке!

Звертаємо Вашу увагу на те, що в Інтернет-мережі останнім часом з’являються неправдиві відеосюжети щодо водопостачання та водовідведення в смт Новодонецьке.

Всі ми пам’ятаємо, як до середини 2013 року вулицями селища текли річки каналізаційних стоків, у відкриті колодязі падали діти й дорослі, на треті-п’яті поверхи житлових будинків не надходила питна вода. Всі ці негаразди змусили селищного голову, активних мешканців та депутатський корпус прийняти водопровідно-каналізаційні мережі в комунальну власність. Згідно акту прийому-передачі зношеність мереж та очисних споруд складала на 2013 рік 98 %.

Завдяки наполегливим клопотанням Аксьонова А.А. 30.05.2013 р. Донецькою обласною радою було внесено до Плану дій з охорони навколишнього природного середовища Донецької області на 2013-2020 роки будівництво очисних споруд в смт Новодонецьке, але кошти так і не було виділено.

На сьогодні будівництво очисних споруд є пріоритетним напрямком для Новодонецького селищного голови, депутатського корпусу, виконавчого комітету. Ведеться активна робота з підготовки проектно-кошторисної документації та направлені численні клопотання до Донецької обласної адміністрації, Департаменту ЖКГ Донецької ОДА, Народному депутату України Недаві О.А., Директору департаменту екології та природних ресурсів Натрус С.П. щодо виділення коштів на будівництво очисних споруд.

Ми всі живемо в цьому селищі, бачимо його недоліки і зміни на краще. Закликаю Вас не піддаватися на провокації тих, хто ніколи і нічого не зробив для нашого селища, а тільки дестабілізує ситуацію.

Дмитро Бражніков


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх