О работе Дирекции Фонда социального страхования от несчастных случаев на производстве и профессиональных заболеваний в Добропольском районе

Переглядів: 2019 0 25.02.2016 в 07:01:57 Новини району
О работе Дирекции Фонда социального страхования от несчастных случаев на производстве и профессиональных заболеваний в Добропольском районе

   24 лютого 2016 року в відбулось засідання колегії обласної Дирекції фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України, де підводилися підсумки роботи Фонду за 2015 рік. Голова Добропільської районної ради Тамара Бєлянкіна прийняла участь у роботі колегії. 
     Цілі і завдання Фонду та органів місцевого самоврядування, виконавчих органів - захист прав і інтересів громадян. 
        Керівництво району розуміє важливість системної роботи з охорони праці на підприємствах, установах району, профілактики нещасних випадків на виробництві. 
          Результатом спільної роботи районної влади і Фонду стало значне зниження виробничого травматизму за останні роки. В 2015 році стався тільки один випадок виробничого травматизму. Головна мета всіх роботодавців – недопущення травматизму на підприємствах. В своїй доповіді начальник управління виконавчої дирекції Фонду Людмила Давиденко зазначила, що дирекцією та відділеннями на місцях проводиться значна робота з профілактики травматизму на підприємствах. Крім того Фонд надає медично–лікувальні та інші  послуги потерпілим на виробництві. Надаються інвалідні коляски, слухові апарати тощо. 
       З приходом на посаду  Людмилою Іванівною запроваджені неформальні форми роботи. Так, за ініціативою Дирекції проводиться спартакіада серед інвалідів «Сила духу». 23 травня 2016 року в м. Артемівськ буде проведено четвертий такий захід.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх