Новости власти одной строкой

Переглядів: 1310 0 01.03.2011 в 22:45:00 Новини місцевої влади
Новости власти одной строкой    Голова райдержадміністрації Ю. Середа провів 28.02.2011 апаратну нараду для керівників відділів, управлінь та структурних підрозділів райдержадміністрації.
     На порядку денному розглянуто 4 питання.
     Про об’єкти та їх власників, які розташовані в промисловій зоні, проінформував Добропільський сільський голова Ю. Кравченко.
     Велику увагу було приділено питанню про виконання доручення голови облдержадміністрації щодо оновлення інформації, яка розміщена на офіційному веб-сайті райдержадміністрації. Начальникам відділв та управлінь райдержадміністрації надано протокольні доручення щодо своєчасного наповнення та постійного оновлення інформації на веб-сайті райдержадміністрації.
Про участь у Всеукраїнському конкурсі проектів місцевого самоврядування, міні-проектів та інших конкурсів доповіли перший заступник голови райдержадміністрації Т. Бєлянкіна, начальник відділу освіти Л. Гапич, начальник відділу культури і туризму О. Катрич.

     Присутні ознайомилися з планом роботи райдержадміністрації на поточний тиждень.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

   1 березня голова райдержадміністрації Ю. Середа прийняв участь в зборах громадян за місцем проживання, які відбулися в с. Нововодяне з питання реформування Нововодянської ЗОШ І-ІІ ст. в школу-сад.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

   Сьогодні, 1 березня, за участю голови райдержадміністрації Ю. Середи проведено семінар - нараду з сільськими, селищним головами в режимі відеоконференцзв’язку.
Заступник начальника УПтСЗН О. Іватіна наголосила увагу сільських голів про проведення безоплатного поховання інвалідів війни та учасників бойових дій.
   Про стан прискореного перегляду регуляторних актів, прийнятих органами та посадовими особами місцевого самоврядування, розповіла завідувач юридичного сектору апарату райдержадміністрації О. Калашникова.   

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Голова райдержадміністрації Ю. Середа та заступник голови райдержадміністрації М. Шаповалов провели сьогодні, 1 березня, оперативну нараду з питання виготовлення проектно-кошторисної документації на будівництво спорткомплексу та розширення дитячого садка в с. Октябрське Октябрської сільської ради.


Источник: http://dobrrda.gov.ua



Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх