Новости добропольского района за неделю

Переглядів: 1904 0 17.01.2013 в 05:05:36 Новини району
Новости добропольского района за неделю
Майбутні вступники мають змогу зареєструватися на зовнішнє незалежне оцінювання 2013 року 
 Також, майбутні учасники ЗНО можуть зареєструватись самостійно. Для цього потрібно сформувати  заяву-реєстраційну картку за допомогою спеціальної програми, яка розміщена на веб-сайтах Українського та регіональних центрів
оцінювання якості освіти. Підтвердженням факту реєстрації для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні є "Сертифікат учасника ЗНО", що надсилається учаснику листом на поштову адресу вказану у реєстраційних документах. Зазначена адреса також використовується при розподіленні абітурієнтів між пунктами тестування.
 
   Під час оцінювання протягом червня 2013 року абітурієнти будуть складати тести з 14 предметів: української мови та літератури (обов’язковий предмет для вступу до ВНЗ), математики, історії України, російської мови, фізики, хімії, географії, біології, англійської, німецької, французької, іспанської мов, всесвітньої історії, а також нового предмета порівняно з 2012 роком – світової літератури.
Станом на 11.01.2013 зареєструвалися 89 учасників ЗНО-2013.
Нагадаємо, реєстрація на ЗНО-2013 триває з 4 січня до 5 березня 2013 року.

Турбота про ветеранів 
  Ветеран та його донька, яка мешкає в Росії, дуже задоволені ремонтними роботами та висловлюють слова вдячності районній владі за турботу про ветеранів війни.

Нарада з сільськими головами 15.01.2013 
   Розглядалися питання щодо стану торгівельного обслуговування населення району; утримання автодоріг в зимовий період. Сільські голови доповідали про стан розрахунків населення за надані послуги з водопостачання.
В ході наради надані відповідні доручення.

По материалам http://donoda.gov.ua

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх