Новости Добропольского района коротко

Переглядів: 1437 0 30.11.2011 в 16:06:30
Новости Добропольского района коротко

28 листопада голова райдержадміністрації Юрій Середа провів особистий виїзний прийом громадян Никанорівської сільської ради.

На прийом звернулося 5 громадян. Питання, які піднімали громадяни під час прийому, стосувалися реформування закладів охорони здоров'я, транспортного забезпечення сіл сільської ради, оформлення документів щодо присвоєння почесного звання "Мати-героїня" та отримання соціальних виплат. Всі питання взяті на контроль. Відповіді заявникам будуть надані у встановлений законодавством термін.

Організаційний комітет Національного бізнес-рейтингу проводив конкурс "Комунальне господарство року" на відзначення кращих комунальних підприємств України за офіційними даними Державної статистики.

КП "Агрокомсервіс" (директор В.С. Бондаренко) зайняло 6 місце в Україні серед комунальних підприємств по напрямку "Водопровідні, каналізаційні та протипожежні роботи".

25 листопада, районним Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (директор – О. Родіонова) організовано екскурсійну подорож для дітей пільгових категорій «Світ дитячої мрії»

Більше 20 дітлахів відвідають дельфінарій, планетарій та зможуть порозважатися катанням на ковзанах під час відвідування катка.

23 листопада під час проведення рейду   спеціалісти центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді та управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації відвідали Октябрську сільську раду

Під час рейду проведено роз’яснювальну бесіду з сімями, які опинилась в складних життєвих обставинах. Проінспектовано 3 сім`ї з дітьми, які отримують державну соціальну допомогу з метою цільового використання коштів. Всі сім`ї виконують свої батьківські обов’язки та витрачають  державні кошти за призначенням. Спеціаліст центру разом із громадською організацією «Твій шанс» в Октябрській ЗОШ провели практичне заняття на тему «Толерантність до ВІЛ-позитивних людей», де діти мали змогу поділитись своїми знаннями та отримати нові.

Источник: http://dnl.dn.ua


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх